Камен Куката празнува рождения ЧРД на дъщеря си на свобода

0

 Камен Балбузанов -Куката отпразнува рождения ден на дъщеря си Естел на свобода след 4 години в ареста, пише „Галерия”. Изданието първо разкри преди три седмици, че легендарният крими герой ще бъде пуснат от затвора.

 Куката прекара там четири години, макар че няма влязла в сила присъда. Наказанието му е само на първа инстанция. То обаче е точно толкова, колкото е лежал в килията и по закон трябваше да го освободят.

По ирония на съдбата дъщеря му Естел празнува рождения си ден точно на 24 април, когато са му дали багажа и му отключили килията. На портала на затвора са го чакали жена му Стела и дъщеря му. Отпразнували рождения ден на Естел в София и се прибрали в Плевен.

Докато беше затвора Балбузанов пишеше писма на дъщеря си за празника, които тя публикуваше в социалните мрежи.

Делото срещу Куката и приятелите му от бандата за рекети продължава на втора инстанция, но за него няма опасност да влезе повече в затвора, освен ако не го спипат за друго престъпление. Той ще бъде следен изкъсо, защото престоят му зад решетките въобще не се е отразил на характера му и бил още по-опасен. Има съмнения, че на свобода ще опита да повлияе на свидетели по делото срещу него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.