Пуснаха Тачо срещу 5 бона гаранция

0

На Манов е повдигнато обвинение за дребно хулиганство

Съпругът на Евгения Калканжиева Стефан Манов – Тачо, който бе задържан вчера вечерта от полицията е бил освободен преди минути срещу 5 хил. лева гаранция.

На Манов е повдигнато обвинение за дребно хулиганство.

Нека припомним, че нагъл съсед без адресна регистрация вкара мъжа на Жени Калканджиева зад решетките!

Ето какво разказа самата Калканджиева:

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”.

Една от най-красивите българки обаче подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”.

Според наши източници съседът, който опитал юмрука на Тачо, е пришълец в кооперацията, където живеел при доста по-възрастната си любовница. Мъжът създавал проблеми на целия вход, но до вчера се разминавал безнаказано за своеволията си.

„Живее тук от около 3 месеца, за това време успя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият комшия обитава жилище, в което не е адресно регистриран. Въпреки това се дърля с всички, все нещо не му е наред. Е, вчера Тачо му намести чакрите, но сега дреме в килията на Шесто РПУ”, доволен е друг съкооператор на Жени и Тачо.

„По-рано днес ми звъня дознателка да ме разпитва, после щяла да докладва на прокурор. Опасявам се, че може да го оставят под ключ до вторник, до първия работен ден след Великден”, кахърна е Калканджиева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.