ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева!

0

Стефан Манов – Тачо е в килия на Шесто РПУ, забил тупаница на досаден съсед

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разигра вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”, призна преди минути „Мис България” Жени Калканджиева.

Една от най-красивите българки обаче подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”, обясни миската.

Според наши източници съседът, който опитал юмрука на Тачо, е пришълец в кооперацията, където живеел при доста по-възрастната си любовница. Мъжът създавал проблеми на целия вход, но до вчера се разминавал безнаказано за своеволията си.

„Живее тук от около 3 месеца, за това време успя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият комшия обитава жилище, в което не е адресно регистриран. Въпреки това се дърля с всички, все нещо не му е наред. Е, вчера Тачо му намести чакрите”, доволен е друг съкооператор на Жени и Тачо.

„По-рано днес ми звъня дознателка да ме разпитва, после щяла да докладва на прокурор. Опасявам се, че може да го оставят в килия до вторник, до първия работен ден след Великден”, кахърна е Калканджиева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.