Братът на Бербатов продавал кокаин от любовника на бившата си жена (Футболната звезда наема мастити адвокати за Асен )

0

Сензационни подробности около случая със заловения с наркотици брат на Димитър Бербатов излязоха на бял свят. Оказа се, че Асен бил докладван пред полицията като наркопласьор от любовника на бившата си жена. Това е 27-годишният Илиян Бошкилов, който пръв беше спипан с кокаин и след него арестуваха Асен Бербатов като пласьор на дрогата. „Въпросният Бошкилов ходи с Димитрина, която доскоро беше женена за Асен и има дете от него”, разясниха запознати с любовния триъгълник в Благоевград.

37-годишният Асен Бербатов беше арестуван на 6 март, докато се прибираше с автомобила си от София към Благоевград. Полицията откри в него около 1 грам кокаин. Още 2.4 грама канабис и 0.7 грама кристално светло кафяво вещество бяха намерени в дамската чанта на гаджето му Ана Папучарова. На другия ден в квартирата на Асен разследващите откриха още 5 грама канабис и електронна везна. Двамата с любовницата му в момента са с повдигнати обвинения за притежание и разпространение наркотици. А братът на Бербатов стои задържан в ареста, докато съучастничката му беше пусната под гаранция.

Близки до фамилните истории на Бербатови разправят, че Асен бил докладван на ченгетата от любовника на бившата си жена Димитрина.

Същия ден Илиян Бошкилов бил задържан с 1.7 грама кокаин. И посочил именно Асен като разпространител на дрогата, от когото си купил белия прах. Въз основа на това свидетелство няколко часа по-късно бил арестуван по-малкият от братята Бербатови.


„Асен и Димитрина са разведени от известно време. Имат син, който живее при майка си. С какъв акъл продава кокаин на човек, който вероятно се вижда често със собственото му дете покрай майка му?”, питат се в Благоевград.


Самата Мима, както я наричат в града, дойде в съда, когато се решаваше мярката за неотклонение на бившия й мъж. По-рано тази година тя се забърка в скандал, след като в социалните мрежи я обвиниха в злоупотреба с пари, набирани за благотворителна кампания. Иначе се занимава с електронна търговия с дамски обувки и чанти.


Положението на Асен Бербатов хич не е розово, тъй като го залавят за втори път с кокаин. Преди това той и негов авер бяха сгащени край Дупница с близо 20 грама от наркотика, скрит в детското столче на задната седалка на автомобила им. Тогава Бербатов получи условна присъда след споразумение с прокуратурата. После беше осъждан за шофиране без книжка.
„Уикенд” научи, че за предстоящото дело, след което Асен рискува да влезе в затвора, Димитър Бербатов се е включил с много пари и наемане на голям юридически екип. Мастити адвокати от известна столична кантора щели да защитават непрокопсалия брат на футболното величие. Митко хич и не искал да чува за пройдохата, но склонил по настояване на майка им. Маргарита Бербатова приела много тежко поредната издънка на сина си. Затова Мама Берба склонила големия брат да помогне с пари и влияние.


„Няма цял живот да се влача по затворите!”,

проклинала съдбата си бившата хандбалистка. Работата е в това, че и бащата Иван Бербатов също е лежал в началото на 80-те години. Бербо – старши търкал наровете в Бобовдол затова, че заедно с още няколко футболисти от „Пирин” преспали с норвежка туристка в Златни пясъци преди мача със „Спартак” (Варна). Въпросната скандинавка се оказала най-обикновена проститутка, която им прибрала за секса по 70 лева на калпак. После обаче станал скандал между нея и футболистите, след който норвежката ги накиснала пред властите с обвинение за изнасилване. Варненският съд им друснал присъди от по две години. Когато Иван Бербатов влязъл в затвора, Маргарита вече била бременна с Асен, когото родила няколко месеца по-късно, разправят още запознати със семейната история, пише „Уикенд”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.