СКАНДАЛНО: Колектори-мутри се биха и стреляха за 140 лева дълг пред дома на жертвата си в Средец

0

Скандална случка в град Средец, Бургаско – представители на две колекторски фирми съвсем по мутренски се сбиха и стреляха пред дома на длъжник в град Средец, съобщи бургаската полиция.

На 13.04. около 16.25 ч. в Районно управление – Средец е получено съобщение за сбиване между няколко мъже, възникнало пред дом № 6 на ул. „Гоце Делчев” в Средец.

На място били установени двама служители от софийска колекторска фирма /на 31 и 56 години/, както и други служители от ямболска колекторска фирма /на 35 и 36 години/, разказва полицията.

Констатирано било, че екипът от софийската фирма посетил адреса на 23-годишен мъж от Средец, дължащ неплатена вноска по кредит в размер на 140 лв.

Докато разговаряли с длъжника, пред дома му дошли и служителите от ямболската фирма, които се спречкали с колегите си. Кавгата прерасна в сбиване, като 31-годишният кредитосъбирач от софийската фирма произвел два изстрела със законно притежаван пистолет в краката на служителите от ямболската фирма, без да ги засегне.

Задържани за срок от едно денонощие са двамата служители от софийската фирма. Оръжието, с което са произведени изстрелите, както и двете гилзи, са иззети. Установени и разпитани са и свидетели на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство, пишат още от МВР.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.