Мая Илиева не поглежда свекърва си (Майката на Георги и Васил прикова на легло)

0

Венка има тежка съдба. Тя погреба без време и двамата си синове.

Първи е ликвидиран на 25 април 1995 година големия брат Васил, основател на силовата групировка ВИС, наложила рекет на прохождащия бизнес в България. Застрелян е с дъжд от куршуми в  тясна улица в софийския квартал Емил Марков, водеща към ресторанта му „Мираж”, след като наемници му правят засада. На погребението му в Кюстендил се стичат над 10 хиляди души.

 След убийството на Васил групировката е поета от по-малкия брат Георги. Напук на очакванията той превръща ВИС-2 в могъща мафиотска организация, която съумява да пусне пипала навсякъде.

Георги Илиев, наричан главния, е застрелян от снайперист 10 години след смъртта на батко си– на 25-ти август 2005 година. Той е улучен в главата, докато празнува в „Буда бар” в Слънчев бряг победата на своя отбор Локомотив (Пловдив) срещу сръбския ОФК (Белград) в мач от европейските турнири.

 Почернената майка Венка няма контакт с вдовицата на Георги- Мая Илиева, нито с осиновените внучета. През годините двете жени имаха спорове за имането на боса, като в крайна сметка Мая успя да прилапа несметното богатство.

Венка обаче не е забравена от другата си внучка дъщерята на Васил Илиев- Ивона, която наскоро стана майка. Най-вече за болната пенсионерка се грижи нейната щерка Мариана, която също живее в родния на фамилията Кюстендил. Сестрата на двамата братя Илиеви е щастливо омъжена и има три дечица, пише  „Ретро”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.