Телефоните, с които Анита Мейзер заснела смъртта на мъжа си, са предадени на данъчните

0

Два айфона на Анита Мейзер ще бъдат отнети в полза на държавата. Това реши Окръжният съд във Варна миналата седмица, показва проверка на „Галерия”.

 Досега мобилните апарати са се съхранявали като доказателство по делото срещу нея, което отдавна приключи. Анита Мейзер беше осъдена и лежа в затвора. Преди година я освободиха и оттогава скандалната Мисис България се покри тайно от светския живот.

 Анита беше осъден заради причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, когото бе завързала със свински опашки за ръцете и шията. Николай е трябвало да скъса с мускулите си опашките. Но вместо това се задушили и умрял. Силовото  упражнение трябвало да бъде заснето с мобилен телефон от жената, а после клипчето изпратено в чужбина, за да впечатли бизнесмени от Панама и Колумбия. Те трябвало да бъдат убедени, че Димов е силен, и да го включат в схема за печелене на много пари. Клипчето така и не стигнало до тях. Телефоните били иззети от полицията при огледа на жилището в което е намерен трупът.

Двата апарата ползвани от Мейзер, са  предадени на данъчните, за да ги продадат на търг, ако някой ги пожелае.

Най-много от доказателствата обаче са унищожени с решение на съда, сред тях са и свинските опашки които са задушили Николай Димов, и резервните, които семейството си купило преде експеримента. Мейзер бе осъдена и лежа в ареста, а после в Сливенския затвор  – общо две години. Осъдиха я на кръвнина от 100 хиляди лв.

 Унищожаването на доказателствата по делото в случая е окончателно. Случаят  е приключен и няма шанс за възобновяването  на делото. Мейзер и до днес твърди пред приятелите си, че обичала Николай и не искала да причини смъртта му. Дълго време мислила за самоубийство, но не го направила заради дъщеря си от предишен брак.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.