Пропя Огнян Асенов с коката в лимоните! Чака се арест на голяма риба от подземния свят

0

Един от тримата арестувани за кокаина в кашоните от лайм е пропял и скоро ще има нова операция и още задържани, това пише в новия си брой вестник „Галерия”.

 В края на януари ГДБОП  спипа 2 тира от екзотичния плод от Колумбия – единият на борсата в Слатина, а другият в складова база до Ихтиман.

Бяха арестувани двама души – бившият шеф на софийската митница Красимир Керемедчийски и Огнян Асенов от Бургас.Докато първият е дългогодишен бизнесмен, който напуска държавния пост през далечната 2001г.,  то вторият се занимава с внос и износ отскоро. И дори фирмата му е прехвърлена от други хора. Обичайното му занимание е масажист и близките му били много изненадани когато бил задържан.

Точно Огнян бил пречупен в условията на ареста, където лежи от месец и половина.

По разследването са били проверявани няколко души, които наистина могат да внесат огромно количество наркотик от Колумбия. Дрогата вече е извлечено от кашоните и се оказала по-малко от очакваните 500кг.  Седмица след ареста на двамата беше арестуван и трети участник в бандата. Това е Пламен Пешев, но той има само поддържаща роля.  Един от босовете на канала от средните нива напуснал  България малко след залавянето на дрогата. Масажистът- наркотрафикант посочил, че той е човекът, с когото е контактувал за вноса на стоката, но няма други доказателства срещу него. И сега Керемидчийски и Огнян Асенов твърдят, че не се познават помежду си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.