Нова версия: Ружа Игнатова плава на яхта в неутрални води

0

Сензационна нова версия по се появи в САЩ за това къде е издирваната в цял свят д-р Ружа Игнатова, пишат в специализираните медии за криптовалути, които следят изкъсо делото срещу брат и Константин, пише Галерия.

 Лицето на измамата onecoin изчезна безследно през 2017 година и оттогава насам никой не я е виждал. Досега различни свидетели даваха различни и разнопосочни информации за местонахождението и. Първата от тях беше, че Ружа се крие в Германия. Тя има и немско гражданство.

 Втората е, че е в Русия и там я крие местен олигарх, който е в основата на схемата й.

 Третата и най-зловещата – че отдавна е убита. Легендата за нея продължава да се поддържа в социалните мрежи от кукловодите и.

 Последната версия се появява в края на февруари от разпитите по делото срещу брат йКонстантин Игнатов, който беше арестуван на летището в Лос Анджелис и се призна за виновен, както и от показанията на адвоката  на onecoin Марк Скот. Новината на разследващите е,че Ружа живее на луксозна яхта, която плава само в открито море и в неутрални води. Дали това е истина обаче няма официална информация. С над 4 милиарда, които са вложили измамени от цял свят сметките й, Ружа продължава да е най-голямата загадка за служби като ФБР които е търсят по делото в САЩ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.