Данъчни и прокурори погнаха пловдивския колбасар Димитър Маджаров, семейните драми ще го довършат

0

Текат проверки на високо ниво срещу мастития бизнесмен. От достоверни източници до нас достигна информация, че специализираната прокуратура е образувала производство за престъпления по служба срещу съдии от Пловдивския съд, гледали делата на дъщерята и бившия зет на олигарха Димитър Маджаров.

Със самото разследване се е заела Главна дирекция национална полиция. Текат разпити на засегнатите лица. Има една приказка- прекален светец и богу не е драг.

Та в този смисъл са и въпросите, които си задаваме по отношение на водените между дъщерята и бившия зет съдебни дела в Пловдивския съд и приключили всички до едно с разгромяваща победа за семейство Маджарови.

Кадрува ли „нашето семейство“ в Пловдивския съд и може ли да се нарече „семейна съдийка“ тази съдия, на която са разпределяни най- важните дела между двамата. За нас нито бялото е толкова бяло, нито черното е така черно- нито дъщерята е такава светица, нито бившият зет е толкова черен. Както вече сме ви информирали, можем да онагледим тези свои думи с материали, от които даже червената точка ще се изчерви, пише www.alarmanews.com

Срещу Маджаров има две проверки от прокуратурите в София и Пловдив за данъчни престъпления и подаване в НАП на документи с невярно съдържание. По този повод бизнеса му са го погнали и НАП-овете в София и Пловдив. Ако човечецът е чист, нека да докаже своята правота, така поне ще измие името си от срама.

Не му стигат на Маджаров всичките тези проблеми, струпали се на главата му, а и се разбра, че срещу него е образувано дело, затова че псувал турската нация. Ще бъде ли осъден Маджаров и краен националист ли е той- времето ще покаже.

За главата на рода Маджарови няма спокойствие. Не стига това, че след направени разкрития за суровини в продуктите на едноименната марка печалбата неимоверно е спаднала, но и се говори, че синът играе по борсите като залага крупни суми.

Сред работниците в предприятието на Маджаров се говори, че неотдавна бащата правил опити да откупи джипа на отрочето си, който бил заложен в казино. Инвестиционен консултант или комарджия на ниско ниво- на никого не пожелаваме да отгледа такъв наследник.
Очаквайте разтърсващи подробности за драмите в семейство Маджарови.
Даваме право на отговор на засегнатите страни!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.