150 жрици въртял сутеньора Митко Полицая, печелел по милион седмично!

2


Знаковият сводник от 90-те години на миналия век отворил 3 нови бардака в София, след като го пуснали на свобода под гаранция

Димитър Митров – Митко Полицая, знаков бос на проституцията в София от края на 90-те години на миналия век, е възродил сутеньорската си империя, след като е бил пуснат на свобода срещу парична гаранция от съда, докато делата срещу него по сходни обвинения се точат с години, пише Уикенд.

В началото на седмицата антимафиотите щурмуваха 3 стриптийз бара в столицата и няколко тайни квартири и арестуваха банда от 12 сводници, ръководени от Митко Полицая. В дома на някогашния дознател от МВР ченгетата откриха впечатляващата сума от 200 000 лева, а сред събраните доказателства за ръководната роля на Митров са показанията на част от задържаните, както и разказите на няколко момичета, проституиращи за страховития сводник.
Под контрола на Митров са били 150 жрици на любовта, които са отчитали 50% от заработеното на сводниците му. По груби сметки Митко Полицая е

прибирал по 1 милион лева седмично


от бизнеса с жива плът в София. Секс предприятието на родения в Своге Митров е работило при строга конспиративност от 2016 г. насам, твърдят разследващи след успешната акция.
Заради стари дела за склоняване към проституция срещу него, Димитър Митров замаскирал секс бизнеса, отваряйки наново баровете „Велвет”, „Кама сутра” и „Ротинг бар” в центъра на София с лиценз за стриптийз клубове. В трите бардака се трудели всяка вечер между 80 и 90 момичета, а общия брой на ангажираните проститутки достигал 150, тъй като много от жриците обслужвали клиенти през деня.
„Схемата е била изпипана и е работила безотказно поне 3 години – клиентът си поръчва питие и плаща 150 лева, като през това време оглежда момичетата и си избира тази, с което иска да бъде. След това избраното момиче го води в хотел, който също е плащан от клиента.

Подбрани таксиметрови шофьори

са возели и прибирали проститутките от адреси”, разяснява как е действала секс бандата на Митко Полицая представител на Специализираната прокуратура.
Сутеньорската банда е работила предимно с чуждестранни туристи, които през последните 2-3 години наводниха София заради бума на евтините самолетни полети. „Проститутките са били инструктирани да искат от чужденците да бъдат наемани за поне 3 часа, като това е струвало 300 евро, иначе таксата за сеанс за чужденци е била 120 евро на час плюс 50 евро за хотелска стая”, разкриват разследващите.
Ключова роля в секс бизнеса на Митко Полицая е играл неговия финансист Спас Джуджето, който

всяка вечер е събирал приходите

от сутеньорите, обикаляйки бардаците, а на следващия ден е носил парите на Митров. Маститият сводник е разчитал на цяла дузина гавази, които са сновели между тайните секс квартири. Групата е разполагала и с ударна бригада от петима силоваци, които да се намесват при проблеми с клиенти. Под контрола на Митко Полицая били и десетки уж независими проститутки, които публикуват секс обяви в специализирани сайтове, рекламиращи се като студентки със собствени квартири. Те обаче упражнявали най-древния занаят в жилища, осигурени им от организацията на Димитър Митров и ползвали мобилни телефони за контакт с клиентите на „секс фирмата”.
Според столични криминалисти, има съмнение, че бандата на Митко Полицая е контролирала и разбития преди 2 седмици в Пловдив стриптийз бар „Силикон”, който също е действал като нелегален бардак. Засега обаче двете акции срещу проституцията в София и в Пловдив не са приобщени към едно разследване.
Сводникът Димитър Митров – Митко Полицая нашумя преди 10 години, когато бе обявен за

дясна ръка на Алексей Петров

и негов пълномощник в бизнеса с жива плът в София. Тогава срещу бившия съветник в ДАНС бе проведена акция с гръмкото име „Октопод”, а заедно с него бяха арестувани Антон Петров – Хамстера и още дузина мъже. Дни по-късно, през февруари 2010 г., прокурор Милко Момчев цитира справка от службите за сигурност, според която Димитър Митров – Полицая е ръководил бизнеса с проституция в София, но е отчитал половината от парите на Петров чрез Хамстера.
На 19 февруари 2010 г. пък антимафиотите проведоха мащабна акция и атакуваха рекордните 19 публични домове, управлявани от Митко Полицая. Той самия изчезна и бе обявен за издирване заедно с Валентин Янев – Бореца, осъден по-късно за поръчкови убийства. Митко Полицая обаче се предаде в МВР и бе тикнат в ареста. Срещу него и бандата му стартира дело, известно като „Нежния Октопод”, а по-късно първоначално обявените като босове Алексей Петров и Антон Петров – Хамстера не се сдобиха с обвинения по това дело. Митров бе пуснат под гаранция от 20 000 лева, но през 2012 г. отново бе задържан като бос на проституцията в София и във Варна. Впоследствие Митко Полицая пак бе пуснат под гаранция. Странно е, че нито едно от делата срещу мастития сутеньор не е приключило даже на първа инстанция. Това кара мнозина да подозират, че над Митров има разтворен могъщ съдебен чадър.
Източници на „Уикенд” от подземния свят твърдят, че Митко Полицая е

рестартирал секс бизнеса самостоятелно


през 2016 г. и че оттогава не поддържа контакти нито с Антон Петров – Хамстера, нито с Алексей Петров. „Той винаги е бил самостоятелен играч в този бранш, просто преди плащаше отчисления на бившите барети, които го пазеха от рекетьори. Мнозина са забравили, но преди десетилетие имаше свирепа гангстерска война в София за проституцията, тогава даже избухна бомба в публичния дом „666” на бул. „България”, припомнят летописци на родния ъндърграунд.

2 Коментара
  1. Сокол казва

    Нещо вярно ще напишете ли?

    1. Гост казва

      Пълна пародия са, дори не са написали вярно името на третия бар, Еротик бара!!! Откъде го измислих тоя,, Ротинг бар,,?! Изумява ме колко са невежи…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.