Химикът на Сако издаден от хора на Митьо Очите

0

Химикът на Сако издаден от хора на Митьо Очите

 Близки на Митьо Очите от Бургас са подали информация на полицията за нова лаборатория на Гочо Гочев – Бургаския, пише в новия си брой вестник „Галерия“.

 Гочев беше арестуван за пореден път в събота в къщата на родителите си в село Бистрец до Средец. Хванали го с противогаз на лицето, а около него колби, съдове и прекурсори за синтетични наркотици. 36-годишният Гочо Гочев е известен в подземния свят като най-добри химик, който произвежда пико и дори дизайнерски наркотици, които са без аналог в България. Затова е сочен за Мастършеф на дрогата.

 Гочо Гочев е на свобода от няколко месеца след поредния арест. Прибрал се на село и там направил третата си поред лаборатория- този път вече в къщата на родителите си. Информацията е че Гочо произвежда Пико. Информацията, че  произвежд апико стигнала до враговете му в Бургас, пуснали му опашка, за да го проследят. След това му пратили агента, да разкаже в полицията.

Летния сезон идва и подготовката тече. Митьо Очите е в ареста,а  има много кандидати за мястото му в Слънчев бряг. Те знаят че Гочев може да произведе амфети и пико и го търсят, казва запознат с наркопазара по Черноморието.

Според него Митьо Очите още контролира голяма част от нелегалния бизнес в Бургас и Слънчев бряг чрез  Велислав Попов, който дърти дърпа юздите на бригадата му. Точно един от хората му е подал информация за Гочо Гочев, който трябва да достави над 100 килограма синтетика на банда с амбициите да продава на чужденците след три месеца, когато започва летният сезон. Гочо Гочев изгрява на небосклона в ъндърграунда със столичния наркобос Стефан Бонев – Сако, работят заедно от 2012 година когато Митьо Очите излиза от затвора, където лежи за първи път. Сако създава голяма мрежа за продажба на всякакви видове наркотици в цялата страна. А негов представител в Бургас и областта става Гочо Гочев

Арестувани са през 2014 година. Сега делото срещу Сако, Гочо Бургаския и още десетина мутри все още се точи в Специализирания наказателен съд. След като го пуснах с мярка  гаранция, Гочо Гочев не се отказал от заниманията си. В апартамента му в Бургас избухна пожар от котлон, на който е „готвил” синтетични наркотици

 През 2015 година той вече живее в Стара Загора, където го арестуваха в жилището на приятелката му.

 Най инфарктният момент от живота му е година по-рано, когато става свидетел на убийството в Поморие на приятеля му Иван Попов с прякор Костов. Убиецът Димитър Димитров Бабата е нападнат от Костов, след като го извикал на среща, на която присъства и Гочо.

 През 2017 година Гочо отново е арестуван като член на банда пласирала дрога дори и в Разград и заради това има още едно дело срещу него в специализирания наказателен съд.

 Готвачът на наркомафията Гочо Гочев е арестуван десетки пъти, но винаги се измъква и се оказа на свобода. След всеки случай той продължава да бърка смеси от химически вещества.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.