Слух за ареста на Йоско Костинбродския разбуни ъндърграунда

0

Слух, че зловещият гангстер Йоско Костинбродския е заловен в чужбина обиколи миналата седмица подземния свят, пише вестник Галерия, позовавайки се на свои източници.

 Той е в неизвестност точно шест години. Пуснаха го в края на февруари 2014 година, докато срещу него имаше разследване за участие в две банди – за наркотици и убийства. Преди това го върнаха с белезници от Гърция. Така че Костинбродския изчезна и повече не се появи. В негово отсъствие го осъдиха на една година затвор като лидер на банда за дрога и го оправдаха за опит за убийство на Киро Японеца.

 Според източник на Галерия от подземния свят, Йоско не само не е заловен, но и не лежи в затвор за извършените от него престъпления в чужбина.

 Никой обаче не знае какво е вършил Костинбродския зад граница, нито къде е. Според негови доверени лица от София Йоско скоро ще бъде свободен от затвора и може да се върне в България, за да се предаде. Въпреки че е осъден на една година затвор, той обожава на втора инстанция и не е задължително  да е зад решетките. Там е синът му Иван, който последните години се замеси с няколко престъпни групи по примера на именития си татко.

В пандиза е и дясната ръка на Йосиф Йосифов Вергил Славов.

 Главатарят на най-горещата в близкото минало банда за мокри поръчки е изгубил всички позиции, които имаше в бандитските среди. Докато го търсили, дълго време следили неговия приятел Данаил Георгиев – Джаки Ръчичката, но и той преустановил контактите си с Йоско. Джаки Ръчичката от Княжево и Йоско от Костинброд били тарторите на две отделни банади, твърдят свидетели по делото срещу Йоско за стрелбата по Киро Японеца.. След това обаче Георгиев се отдел от Йоско заради постоянните подозрения към него, че участва в различни престъпления.  Повечето време Джаки прекарва в чужбина. Преди няколко месеца се появи слух, че е ликвидиран в Испания, но негови приятели тук са категорични, че е жив и няма проблеми нито с гангстери, нито с полицията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.