Отвратително!Осъден педофил тормози деца в Гоце Делчев! (Вижте как ги изнудва)

0

Осъден за педофилия извратеняк, получил странна съдебна и прокурорска амнистия за изнудване, заплахи и блудство срещу 14-годишно момче, отново тероризира и развращава малолетни ученици. Това твърди в сигнал до „Уикенд” майка на 13-годишен ученик от Гоце Делчев. Според думите й, 28-годишния Емран Мъсарлиев от няколко месеца изнудва детето й със секс компромати, а момчето не било единствената жертва на педофила.

„Синът ми е изнудван месеци наред със сглобени порноснимки от въпросния Емран Мъсарлиев. Миналото лято детето ми се е запознало по интернет с него, като педофилът се е представял за момиче от Благоевград. Разменяли са си снимки, а детето ми е пратило свои голи фотографии, мислейки, че си пише с момиче. Впоследствие синът ми е изнудван, че снимките ще бъдат качени в гей порно сайтове и че всичките му съученици и приятели ще видят кадрите.

Педофилът е искал срещи с детето ми,

вероятно за да осъществи блудствени действия с него. Имам информация и за други изнудвани момчета от Емран. Никой от изнудваните от този индивид обаче не смее да пусне жалба в полицията и в прокуратурата, тъй като в Гоце Делчев се знае, че той се ползва с необясними протекции от компетентните органи. Емран Мърсалиев е може би единствения педофил в Европа, който е осъден с условна присъда и има споразумение с прокуратурата и съда да не лежи в затвора”, алармира майката на пострадалото момче в писмо до „Уикенд”
Тя предпочита името й да не бъде официално разкрито, тъй като се притеснява за психическото състояние на детето си. „Синът ми е със срината психика от действията на педофила. С него работи психолог. Надявам се след вашата публикация Специализираната прокуратура да се самосезира, тъй като просто нямам доверие на Районната прокуратура и съда в Гоце Делчев”, завършва родителката. Тя е изпратила писмо и до новия главен прокурор Иван Гешев.
Проверка на „Уикенд” установи, че Емран Мъсарлиев действително не е в затвора, макар да е

признат за виновен за блудство,

изнудване и хомосексуални действия с непълнолетни лица от Районния съд в Гоце Делчев през 2015 г. Оказва се, че педофилът, родом от село Абланица, се признава за виновен и сключва… споразумение с прокуратурата. Така е осъден само на 2 години затвор, но даже и тази минимална присъда не е ефективна. Решението на магистратите е да отложат затвора на Емран Мъсарлиев с 4 години изпитателен срок – нещо нечувано в цивилизования свят.


Педофилската изцепка на Емран Мъсарлиев, който е компютърен специалист и управлява две фирми за поддръжка на интернет сайтове и графичен дизайн, е от 2011 г. Тогава извратенякът е арестуван и обвинен за блудствени хомосексуални действия и изнудване над 14-годишно момче от Гоце Делчев. Оказва се, че почти 2 години – от 6 октомври 2009 г. до 28 септември 2011 г., Емран е принуждавал детето да извършва деяния против волята му, като за това е употребявал заплашване.
Непълнолетното момче споделяло с Емран измъчващи го тайни от семейни обстоятелства, довели до развод на родителите му, които го оставили на грижите на баба му.  Така Мъсарлиев предразположил непълнолетното момче да сподели всичките си тайни, които по-късно използвал за изнудване. Заплашил го, че ще разкаже на съучениците му всичките му откровения, ако не му се подчинява и не прави това, което му заповяда. Ерман го принудил да създаде първата снимка на половия си член и да му я прати по скайп. Месеци по-късно Мъсарлиев поискал от момчето да направи 9 видеоклипа, в които

да се заснеме как онанира и да му ги изпрати.

След като ученикът изпълнил и това желание на Мъсарлиев, започнала серия от изнудвания, които продължили до 28 септември 2011 г.  Емран се опитал да принуди жертвата си да се съгласи да се срещнат, за да извърши с него действия на полово удовлетворение, изразяващи се в стимулиране на половия му орган с ръка или уста, като за това отново пуснал в ход заплахи, че ще разпространи както тайните на непълнолетното момче, така и видеоклиповете, в които детето се е снимало как мастурбира.


Гнусното престъпление на педофила от Абланица е разкрито благодарение на учители от Гоце Делчев, които сигнализирали инспекторите от Детска педагогическа стая. След серия от разговори с изнудвания ученик, детето разказало всичко и така последвал ареста на Емран. При задържането му са иззети компютър и лаптоп, в които са открити доказателства за педофилските деяния на извратения компютърен специалист.
Впоследствие Мъсарлиев завежда серия от дела срещу МВР и прокуратурата и даже ги обвинява, че са нарушили правата му при извършения обиск в дома си. Педофилът изкарва само няколко дни в ареста, след което е пуснат на свобода, а по-късно –

помилван от правосъдието с условна присъда.

Според жители на Гоце Делчев, Емран Мъсарлиев има завидни компютърни умения и е ползван като нещатен сътрудник на МВР и прокуратурата за помощ при разкриване на кибер престъпления. Заради това педофилът е оставен да вилнее на свобода.
Проверка на „Уикенд” установи, че през последната година няма подадени жалби в полицията и в прокуратурата в Гоце Делчев и в Благоевград за педофилски изстъпления на Емран Мъсарлиев. Това вероятно се дължи на страха на изнудваните от педофила ученици. Вестникът ни е готов да публикува и други сигнали на пострадали от педофила, като анонимността на жертвите му е гарантирана!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.