МВР разби ВИП бардак в Пловдив (+18 СНИМКИ)

0

Еротичният клуб „Силикон“ предлагал платена любов

Спецакция на МВР е била проведена късно снощи в най-оборотния стриптийз бар в Пловдив – еротичен клуб „Силикон” в търговския център „Гранд”.

Под тепетата отдавна се коментира, че барът всъщност функционира като ВИП бардак със секс срещу заплащане.

Полицаи и данъчни са влезли в заведението в разгара на вечерта. Клиенти и персонал са били тръшнати на земята по команда на униформените.

По време на операцията е извършена мащабна проверка за наркотици в клуба, а част от момичетата са били проверявани дали проституират. До този момент от МВР не са обявили резултатите от акцията, нито дали има задържани, предаде местният сайт „Трафикнюз”.

Еротичния клуб „Силикон” отвори врати преди година и половина и оттогава събира баровците в Пловдив, любители на голи млади женски тела.

В „розовото” заведение на пилони танцуват 20 момичета, а капацитетът на стриптийз клуба е 70 човека. Самото заведение се рекламира по следния начин: „Умопомрачителни красавици се грижат прищевките на клиентите да се задоволяват на мига. Разнообразието от толкова надарени и страстни мадами няма еталон в Пловдив.

ВИП сепарета правят, така че розовите щения на баровците да не се набиват на очи. Частен пилон и завеси могат да отделят желаещите. Клубът побира над 70 посетители.

Естествено – градусът на настроението се вдига и с богат избор от питиета.

Маркови и отлежали еликсири и оригинални кубински пури в комбинация със секси зрелища Ви пренасят в света на еротичната съблазън, за която само сте мечтали!”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.