Брутално! Крадци съблякоха дете в рейс №404 (СНИМКА)

0

Свидетел на абсурда стана журналистката от в. „Монитор” Мария Кадийска

Тийнейджър стана жертва на натъл грабеж в градския транспорт в София. Момчето е било съблечено от крадците, които му взели всички дрехи, включително и якото, докато пътува в рейс по линията 404.

Това е България…

То е останало голо до кръста и освен страха е трябвало да преживее срам и унижение. Пътуващите са видяли всичко, но никой не е успял да му помогне. Докато бруталните обирджии са действали детето се молило да спрат. Свидетел на бруталното нападение е станала журналистката от в. „Монитор” Мария Кадийска.

„Току-що обраха до голо 14-годишно дете в автобус в София и никой не успя да му помогне. А се чу как вика: Не, моля ви, моля ви!“, написа Мария в социалната мрежа. Бруталното нападение е станало в автобус по линията 404 в близост до ул. Боян Магесник в посока Дружба. Сигналът веднага е подаден на тел. 112 и в СДВР и е за откраднато яке с пари.

Мария Кадийска е възмутена и няма обяснение за поведението на шофьора. Пътниците го помолили да спре, а той отказал с думите „това е България“ и продължил да шофира. Пътниците също не реагирали. По-късно спрял, но без да отваря вратите, а крадците със сила успели да отворят вратите и избягали, разказва журналистът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.