Камен Куката в депресия, бизнесът му фалира

0

Охранителният бизнес на Камен Балбузанов-Куката върви към фалит с всяка изминала година, откакто е в ареста, показа проверка на „Галерия“.

От последните отчети на „Хард секюрити 2001“, става ясно, че приходите са два пъти по-малко, Отколкото през миналата година, и със свити до скромността 80000 лв. Освен това са запорирани парите му и луксозните автомобили, Аз жена му и щерка му продължавали да харчат така, както и преди главата на семейството да бъде арестуван.

Фирмата „Хард секюрити 2001“ формално е собственост на подставено лице- Владислава Георгиева. Публична Тайна е, че дружеството е на Куката и по делото срещу него е споменавано многократно.

Например Босът редовно лепят стикери по магазини и заведения както във времената на ВИС и СИК, което било знак, че ще плащат на него за сигурността си.

Куката осъден на 4 години затвор. Тази седмица процеса ще започна на втора инстанция по негова жалба. Той е в ареста от Април 2017 и скоро ще станат Точно три години, откакто е заключен. През това време хората му се разбягали в различни градове и най-вече в чужбина. София живеели съпругата му и Дъщеря им. Рядко Ходи ли до родния Плевен.


Заради дългия престой зад решетките и куката се отчаяли бил депресия. Видимо отслабнал загубило сили за борба. Допреди година Той беше сред най-активните арестанти, които искаха постоянно да ги пускат на свобода,но от месеци не е подавал такава молба. От всички обвинени като престъпна група, само той е зад решетките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.