БОМБА! Черепа обвинен за убийства и изнасилвания!

0

Още през 2007-а Весела Лечева казала пред прокуратурата, че Васил Божков поръчал съпруга й Манол Велев

Васил Божков вече е обвиняем и за изнасилвания и убийства! Бомбастичната новина съобщиха от Специализираната прокуратура.

От там оповестиха, че са отделили материали от образувано досъдебното производство, касаещо множество престъпни деяния, част от които свързани с неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари и други. „По това производство в качеството му на ръководител на организирана престъпна група е привлечено лицето В.Б.“, пишат от от пресцентъра на прокуратурата.

В отделените материали се съдържат редица данни и за други противоправни деяния – убийства, принуди и изнасилвания, за които е образувано ново досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, действала на територията на страната в периода от 2012 г. до настоящия момент.

Весела Лечева и Манол Велев

Изискани са досъдебни производства от други прокуратури, касаещи конкретни случаи, свързани с разследване на убийства и опити за такива. Извършва се анализ на всички убийства през годините, свързани с лица, осъществявали хазартна дейност, както и случаи на извършени изнасилвания. Това потвърждава разкритието, че Весела Лечева е била разпитвана отново във връзка с атентата срещу мъжа й Манол Велев през 2007 г.

Междувременно прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, относима към разкриването на престъпната дейност на групата, да сигнализират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е гарантирана.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.