Зетят на Очите става охранителен бос

0

Зетят на Митьо Очите ще става самостоятелен играч в охранителния бизнес, показва проверка на „Галерия“.

 Велислав Попов, който е женен за дъщерята на боса Станислава, е собственик на K1 Security от няколко месеца. Фирмата е нова И ще се занимава с всички видове охрана в Несебър, Слънчев бряг и Бургас.

 Велислав тръгна по пътя на Митьо Очите още след ареста му през лятото на 2018. Преди това Очите беше мениджър в „Аркус – Сигурност Бургас“  и предвождаше здрави момчета из региона. След това същия пост заемаше  и зет му. Заради новата си работа младежът поиска от МВР разрешително за пистолет, но му отказаха и се наложи да води дела, за да ходи въоръжен. В „Аркус – Сигурност Бургас“  съдружник беше общинарят Бенчо Бенчев,  който е обвинен в  укривателство на Очите в Турция. След скандала с ареста му там той се оттегли от фирмата. Същото е направил и зетят на Димитър Желязков, но скоро след това е започнал същия бизнес наново, вече със собствена фирма, регистрирана на домашния адрес на Митьо Очите в Несебър.

 Босът продължава да лежи в затворническата болница в София, защото е с мярка постоянен арест. Делото срещу него и хората му трябваше да започне преди две седмици, но за пореден път бе отложено. Подсъдима като част от групата му е и дъщерята Станислава. Тя обаче е на свобода, за да се грижи за детето си. Митьо Очите още не е виждало внучката си, защото родителите й не искали да я водят затворническата болница и ареста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.