Alarma.bg научи: Таки с белезници заради Васил Божков?

0

Кой е арестуваният заедно с шефа на лотарията, говори МВР

И друг голям бос е бил арестуван вчера заедно с Васил Божков в Дубай! Слухът с криминален вкус обикаля върховете на МВР от часове, предаде сайтът Lupa.bg.

Васил Божков е бил задържан в Дубай

Колегите опитали да намерят потвърждение на новината от други източници, но опитите им ударили на камък.

Alarma.bg обаче научи, че най-вероятно заедно с шефа на лотарията в кауша е попаднал и един от най-големите босове на ъндърграунда – Христофорос Аманатидис – Таки!

Не е ясно защо гангстерът се озовал с белезници, понеже Таки няма проблеми с Темида, след като през 2015-а беше напълно оправдан по обвиненията, че е лидер на банда за разпространение на наркотици и в момента е свободен гражданин на света.

Вероятно нашенецът е заподозрян като помагач на Васил Божков, коментира информатор от прокуратурата. Повече информация за арестите в Дубай трябва да бъде оповестена днес.

Снощи стана ясно, че мултимилионерът Васил Божков е сгащен в Обединените арабски емирства. Вестта оповести главният прокурор Иван Гешев.

„Имаме информация, че преди няколко часа бизнесменът Васил Божков е бил задържан на територията на Обединените арабски емирства”, обясни обвинител №1 на брифинг след наркоакцията в столичния квартал „Слатина“.

По думите му се очаква още утре да пристигнат официалните документи за ареста. Запитан кога Божков ще бъде екстрадиран у нас, Гешев подчерта, че това зависи от местното законодателство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.