Зетят на Митьо Очите като манекенка, лъсна в съда с маркови парцалки за 8 бона

0

Велислав Попов, зетят на подсъдимия мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, отделя доста повече време за външния си вид, отколкото половинката му Станислава. До този извод стигнаха присъстващите в залата на Специализирания съд, където в началото на седмицата трябваше да стартира процеса срещу Морския Ал Капоне и бандата му от 12 човека, пише Уикенд.

Стартът на делото бе отложен за 10 февруари заради липсата на част от съдебните бумаги, а на присъстващите в кулоарите на съда силно впечатление направи облечения по последна мода в скъпи дизайнерски тоалети зет на Митьо Очите.


Велислав Попов се бе накиприл за пред магистратите с яке за 5000 лева от последната колекция на Филип Плейн, а под него бе нахлузил дизайнерски пуловер на „Валентино” за близо 2000 лева. Впити по краката дънки на „Дискуеър”, обувки „Баленсиага” за 700 евро и кожена чанта „Армани” тип „диагоналка” завършваха цялостния аутфит на Митьовия зет, от когото лъхаше и силен аромат на френски парфюм.

„Като за модно ревю си се нагласил”, изчеткаха снажния помориец част от подсъдимите главорези на Митьо Очите и техните адвокати. Въпреки модерните одежди обаче на всички направи впечатление, че Велислав е командорен от далеч по-семпло и неугледно облечената му половинка Станислава. Голямата дъщеря на Митьо Очите неколкократно скастри мъжа си в кулоарите на съда и не остави съмнение кой командва парада в къщи.
33-годишния Велислав Попов от Поморие се сроди с Димитър Желязков преди 4 години, след като заживя на семейни начала с голямата му дъщеря Станислава. През есента на 2018 г. тя роди момиче, което носи името Тияна. До този момент обаче Митьо Очите не е виждал внучка си, тъй като е в ареста по обвинения за умишлени палежи, търговия с дрога и рекет. По това дело сред обвиняемите 13 човека е и дъщеря му Станислава, която обаче не е задържана под стража, за да може да гледа детето си.
Що се отнася до зетят на Морския Ал Капоне, то Велислав изненадващо не е сред подсъдимите, макар да е управлявал фирми за таксиметров превоз в Несебър, чиито шофьори са си плащали „такса спокойствие”. По Южното Черноморие разправят, че Димитър Желязков нямал особено голямо доверие на зет си и откакто е зад решетките, е поверил бизнес империята на своята дъщеря, вместо на Велислав.
„На Велислав му дай само да тренира във фитнеса, да ходи по козметични салони да се епилира и да обикаля модните бутици. С часове стои пред огледалото… Той не е особено посветен в делата на Митьо Очите”, одумват по морето зетят на страховития несебърски мафиот.
В ъндърграунда пък подмятат, че Велислав бие по суета даже Ивайло Борисов – Ториното. Силовакът на Златко Баретата е известен с това, че неизменно се явява в съдебните зали по делата си, изтупан по последна мода с екстравагантни тоалети.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.