Удар на Alarma.bg: Килърите с ролс-ройса са червени барети от Чечня!

0

Арестувани са двама грузинци с цял боен арсенал, трети се издирва

Арестуваните при секретна операция на ГДБОП двама грузинци с ролс-ройс са бивши червени барети от специалните грузински части „Омега”. Единия от тях даже е участвал във Втората чеченска война (1999-2009 г.). При акцията един успял да се измъкне и в момента се издирва, научи Alarma.bg.

Тримата килъри се придвижвали със скъпарски ролс-ройс

Тежко въоръжените бойци бяха закопчани в София преди два дни. Новината за неутрализирането им съобщи сам премиерът Бойко Борисов, който похвали МВР за проведената акция с думите: „Такива сериозни хора гониха, с толкова оръжие… Не бях виждал в „Ролс-Ройс” да се движат. Никой не очаква от ролс-ройс да го нападнат”.

Засега от полицията и от прокуратурата не дават никаква официална информация за проведената акция, но се очакват нови арести в следващите дни. Според мълвата обаче грузинците са били наети за поръчкови убийства. Те са наблюдавали луксозната сграда „Диамант” в софийския квартал „Изток”, където живеят две от предполагаемите им мишени.

Грузинците са били тежко въоръжени с автомати, пистолети, ръчни гранати, а при последвали обиски в квартири в столицата са открити още оръжия и солидно количество боеприпаси

Смята се, че арестуваните бивши командоси са част от обкръжението на могъщ грузински бизнесмен, собственик на гигантски търговски център в София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.