ЕКСКЛУЗИВНО в Alarma.bg: Връзкар смаза младеж от бой, жертвата едва не ослепя (ДОКУМЕНТИ)

0

Връзкар от Севлиево жестоко преби младеж, научи ексклузивно Alarma.bg от свой човек в Темида. След мелето жертвата за една бройка да остане без зрение, научихме от жалба, подадена до главния прокурор Иван Гешев.

Екшънът се разиграл на 12 януари в севлиевската дискотека „Елит клуб”. В малките часове на нощта 19-годишният Станчо Косев си седял кротко в сепарето, когато местният бандит с контакти в прокуратурата – Иван Славов Станев, се нахвърлил да бие неговият приятел Павел Павлов.

Станчо не се сдържал и скочил да защити авера си от агресивния разбойник. В този момент се притекли на помощ и охранителите на кръчмата, които успели да възпрат истерясалия побойник.

След въргала Станчо Косев решил да си ходи. Младежът излязъл от дискотеката, но отвън го очаквала неприятна изненада – Иван Станев го очаквал. Без предисловия гаменът започнал да рита Станчо като отмъщение, че се намесил в мелето над Павел Павлов.

19-годишната жертва изпаднала в безсъзнание от силната болка в главата. Най-сетне бодигард се намесил и успял да спре и бруталната атака, при която едва не загубил зрението си.

Приятели откарали окървавения Станчо в болница „Стойчо Христов” в Севлиево за оказване на първа помощ.

Без да има изобщо спомен, Станчо Косев е транспортиран до хирургическото отделение на болницата в Габрово, където останал два дни на легло.

Сега младежът иска помощ от главния прокурор Иван Гешев, защото се опасява, че извергът парадирал със сериозни връзки в държавното обвинение в Севлиево, благодарение на които може да му се размине съдебното преследване. Затова е подал и жалба до обвинител №1, по окято вече се работи, уточни източникът на Alarma.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.