Люлинска банда пак топи Сако за наркотрафик

0

Наркобосът Стефан Бонев-Сако е разследван по сигнал от конкуренти, че  отново печели от дрога, пише „Галерия”. Преди месец и половина полицията излови над 10 бандити, които са пласирали наркотици в цяла София, някой от тях са свързани с приближени до Сако. До него няма пряка връзка твърдят запознати с разследването.  Никой не го посочил като човека на върха на пирамидата.  За да спасят ареста, показания доброволно отишли да дават хора от люлинска наркобригада, която е в открит конфликт с Бонев през последните две години.

Сако обаче е стар играч в ъндърграуда. Предаван е много пъти и знаел как да се пази. Негови близки споделят, че който е пропял срещу него, го е стигнала лоша съдба –  арест, съд или зверски побой.

 57-годишният Стефан Бонев минаваше за близък до Маргините в миналото. Арестуваха го през 2010 година, след това и през 2012-та, все като лидер на наркогрупи. Подсъдим е по две дела и тази година може да бъде осъден окончателно.

 Въпреки това не е избягал, съвестно се явява на всяко заседание. Пред приятелите си споделял, че няма нищо общо с престъпни дейности, но заради старата слава все го нарочвали за бандит. Въпреки че привидно е скъсал дрогата и престъпния бизнес, Сако редовно се събира с криминални типове от София, играли карти, хапвали, пийвали, но нямало данни да участва в схеми за наркотрафик.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.