Само в Alarma.bg: София на косъм от трагедия! 40-тонен трамвай вървя без ватман!

0

За щастие инцидентът се размина без жертви, мотрисата спря след 500 метра в полицейска кола

София се размина на косъм с огромна трагедия с потенциално много жертви, следа като 40-тонен трамвай вървя половин километър без ватман!

За щастие ужасът, разиграл се в 9,05 ч. сутринта във вторник на кръстовището на булевардите „Сливница” и „Христо Ботев”, се размина без да се пролее кръв, само с потрошен полицейски автомобил, който спрял неуправляемото влакче.

Снимка на потрошената от сблъсъка патрулка бе качена във фейсбук групата „Катастрофи в София“

Потресаващата новина разкри пред Alarma.bg източник от СДВР, озовал се на мястото на катастрофата между трамвая и патрулката. „Чист късмет! 40-тонната машина е вървяла 500 метра без ватман, загубила е инерцията си и просто спряла в полицейския автомобил. Ако по релсите обаче е имало автомобили, е щяло да стане истинско мазало”, коментира нашият информатор.

До безумието се стигнало, след като ватманът спрял на кръстовището и напуснал мотрисата, за да смени ръчно стрелките за посоката на движение. В този момент обаче незнайно как трамваят потеглил и бил спрян от случайно озовала се на пътя му патрулка, завърши запознатият с драмата читател на Alarma.bg от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.