Само в Alarma.bg: Братовчедът на закланата Андреа: Смърт за изчадието! (СНИМКИ)

0

Циганинът ще излезе от затвора на 35, за да почерни нечий друг живот, бесен е Марио Милчев

Първият братовчед на 18-годишната ученичка Андреа Руменова, жестоко заклана и след това изнасилена от циганина Аксел Олеков в с. Галиче, се изповяда във фейсбук, видя първо репортер на Alarma.bg.

Марио Милчев иска смъртно наказание за циганина, заклал първата му братовчедка

Марио Милчев, който живее в Германия със съпругата си Виктория, написа, че 17-годишният изрод, когато бъде осъден, ще излезе на свобода на едва 35 години и ще почерни нечий друг живот. Според него единствената адекватна присъда за циганина е смърт!

Ето целия пост на Марио, публикуваме го с редактиране единствено на правописа:

Здравейте, приятели!!! Пиша тези думи с голяма болка в сърцето! Всички сме майки, бащи, братя и сестри на някой. Тази трагедия може да сполети всички, да не подминавате случилото се, защото в утрешният ден може да сме потърпевши и ние, ако не бъдем единни и сплотени като народ!!!!!

Мангалът ще излезе на 35, за да почерни друго семейство

Искам да кажа няколко думи за Андреа, като пряк свидетел на всичко случващо се около нея и като моя 1-ва братовчедка! Андреа и Румен са мои 1-ви братовчеди, братче и сестриче, израснали в изключително трудни условия, познавайки добре липсите и неволите на живота!

Майка им ги напуска, когато бяха малки. Те нямат баба и дядо живи, имат само татко си. На тях им се налага да се грижат един за друг от малки и въпреки всички трудности, с които ги сблъсква животът, татко им успява да ги възпита по прекрасен начин, познавайки морала, уважението, възпитанието и трудолюбието!

Андреа е 11-и клас, баща й и брат й заминават в Англия, за да работят и да съберат средства да й направят един прекрасен бал, но, за жалост, това няма да се случи.

Андреа е на 18 години и до този момент има само един приятел, с когото се обичаха много и бяха много щастливи заедно!

Всички знаеха за тях, Андреа беше едно лъчезарно усмихнато и много позитивно дете, изключително грижовна към татко си и брат си !! Болката е огромна от загубата на това крехко създание1 което с нищо не е заслужило да изживее този шок и да носи този кръст!

Кажете ми като хора, майки, бащи, братя и сестри как се преживява нещо подобно, как се живее с мисълта, че я няма? Как се живее с мисълта, че някои се е подиграл с най ценното – детето ти, и какво заслужава???

Законът не е ли благосклонен към тях? Това изчадие, не мога да намеря друго определение за подобна постъпка, сега е на 18, а на 35 ще излезе да почерни още някой живот, защото ние знаем, че нашите затвори не поправят, а точно обратното, този изрод няма да се поправи, ще стане още по-зле и ще има други невинни жертви, нека бъдем единни и дадем гласност на този случай, за да си свършат добре работата органите на реда и нашето правосъдие да даде максимума, предписан в закона, макар че за мен за влизане взлом и убийство по особено жесток начин и изнасилване присъдата е само една!!!

Анди, батко, искам да ти кажа, че много те обичам, но ме лишиха от тази възможност, искам да се знае и да се помни, че ти си едно прекрасно дете и аз като баща на дъщеря ще се гордея, ако моята дъщеря прилича на теб! Ще те помним всички и никога няма да те забравим, ще те носим в сърцата си, дано си на едно по-добро място, поклон пред светлата ти памет, Анди ;( ;( ;(

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.