Сензация в Alarma.bg: Виртуалният любовник на банкерката Невена гуляе на тежки софри, докато тя психясва в ареста!

0

Сергей от село Мокреш, който завъртя главата на варненската банкерка Невена и тя му изпрати един милион в колети, излезе на светло месец след скандала, видя alarma.bg.

Мъжът все още празнува на тежки софри няколко дни след Нова година, показва Фейсбук профилът му, който беше изтрит, но отскоро е подновен. Снимката е публикувана от негов приятел, а Сергей изглежда безгрижен и усмихнат с дебел златен ланец и спокоен за бъдещето си. Сергей Михайлов нашумя в края на ноември, когато беше арестувана служителката на Инвестбанк във Варна Невена Йорданова. Вътрешна проверка в банката показа, че тя източила близо един милион лева от сметки на клиенти. Когато я арестуваха Йорданова обясни, че е пращала парите на Сергей, с когото се запознали в интернет, но никога не го е виждала. Казвал се Михаил и имал проблеми с лихвари и тя му помогнала.Оказа се, че Михаил всъщност е Сергей и е получавал част от колегите с пачки, откраднати от Невена. Той я ухажвал по чата, пратили 3 снимки, на които е друг човек- далече по-красив и по-атрактивен.

 Невена Йорданова е още в следствения арест във Варна, а разследването продължава. В началото Сергей Михайлов е задържан в полицията в Монтана и е разпитан като съучастник в грандиозната кражба. Ромът обаче твърдял, че е получил пари от виртуалната си приятелка само два пъти- около 15000 лв, с уговорката да ги върне. Жизненият му стандарт рязко се покачил откакто започнал комуникация със старата мома от Варна, но заради сложната ситуация нямало как да го обвинят престъпление в този случай. Така Сергей остана на свобода и явно ще се измъкне от отговорност, за разлика от наивната Невена Йорданова, която мечтаел да се омъжи за виртуалния си приятел.  Докато Сергей гуляе по кръчмите с приятели, Невена е в жестока депресия в ареста, пише „Галерия”.

Вече я уволнили от работа, а на свиждане и ходили само родителите и две приятелки от банката, които били заподозрени, че са й помагали да краде от сметките в продължение на три години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.