Горещо в Alarma.bg! Палави снимки и SMS- и в телефоните на Иванчева! Палавата кметица въртяла трима любовника, разказва в чат по какво си пада в леглото!

0

 Три мобилни телефона на Десислава Иванчева още стоят в хранилище с веществените доказателства по делото срещу нея за подкуп твърди „Галерия”. Тя няколко пъти искала да и ги върнат, но прокуратурата и съдът отказват.

 Джиесемите на осъдената за подкуп от 56000 евро са иззети още на 17 Април 2017 година, когато я арестуваха в центъра на София заедно със заместничката й Биляна Петрова в служебната кола с крупната сума белязани пари. Единият апарат е  служебен, а другите два са и лични. По време на разследването е правена експертиза на разговорите й с посредника Петко Дюлгеров.

Освен уговорки за срещи обаче в паметта на апаратите има и прелюбопитна лична комуникация, разказват запознати със съдържанието. Снимки в предизвикателни пози изпращане и получаване по Messenger, голи крака, огромни букети червени рози от обожатели само малка част от пикантните фотоси. Има и чат на Иванчева с нейна близка, в която разказва по какви неща си пада в леглото. Едно от тях е дългата орална любов, с която я дарява един от любовниците.

Иванчева се сваляла с няколко мъже в последните месеци преди да я арестуват с подкупа. Тогава си има постоянен приятел бизнесмен с малкото име Пеньо. Двамата уж били влюбени и планирали сватба. Палавата кметица обаче се радвала и на други ухажори. С един от тях дори пътувал в чужбина. В същото време Пеньо е чакал и мечтал за общото им бъдеще. След ареста той разбрал че му кръшка и се разделили. Телефонните с палави снимки и съобщения не са единствените вещи, с които Иванчева не може да се разпорежда.

От делото, което е на втора инстанция, става ясно че тя има вила в Рибарица, шест банкови сметки в четири банки и шест коли- луксозно Volvo, елегантен смарт, три Volkswagen и бус Opel Vivaro.  Очаква се всичко това да бъде отнето от антикорупционната комисия с решение на съда.  На едно от последните заседания Иванчева поиска да и отблокират част от парите, защото майка й я издържала, а приятели от различни краища на страната изпращали дребни суми, за да преживява. Разрешиха и да тегли по 560 лв на месец, колкото беше минималната заплата, но не й връщат телефоните.

Делото срещу нея и заместничката  Биляна Петрова и посредника Петко Дюлгеров продължава на втора инстанция и през тази година. Най-тежко е положението на Иванчева която е осъдена за 20 години затвор. Сега е под домашен арест и излиза само с разрешение на съда- по лекари, протести и за избори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.