Хорър! Куче изяло отрязания пенис на заклан гей, любовникът-касапин твърдял, че извънземни се вселили в приятеля му

0

48-годишният Орхан Али Сюлейман загуби члена си по време на жесток скандал заради изневяра на половинката му по чашка и съдба – кюстендилеца Милчо Ангелова, а след това и живота си. Кървавата гей-драма се разигра в края на 2019-а в Борисовата градина и още ужасява криминалистите, пише Уикенд.

Първоначално мъжете с афинитет към своя пол яли, пили и се веселили на пейка в парка. После се повъргаляли в храсталаците, но накрая на палуването започнали да се карат – кой на кого, защо и колко пъти изневерил.


В яростта си 33-годишният бродяга Милчо извадил нож и отрязал пениса на гаджето си. След „операцията” машинално хвърлил мръвката сред шумака, а после забил ножа с все сила в устата на жертвата си. Орхан Али останал да лежи на алеята. Невъзможно било да вика за помощ, понеже острото желязо било забито дълбоко в устната му кухина. Минути по-късно издухнал.
Ранобудни граждани открили озлочестения любовник и сигнализирали в полицията за касапницата. Патрулката пристигнала със специално обучено куче, което хванало кървавите дири на Милчо.

Касапинът махмурлийски се разхождал в Борисовата градина с окървавените гащи на своя любовник в ръце. Пенисът обаче така и не бил намерен, за да послужи като доказателство в съда.
Пред ченгетата задържаният заявил, че видял извънземни, които се опитвали да влязат в тялото на любимия му мъж. Решил, че трябва да ги изкара от там, за да не мърсуват. И понеже нямал с какво, извадил ножа от джоба на якето си и действал без колебание. Следователите обаче не приели, че касапинът е луд и съдът го оставил под стража.

Сред криминалистите тръгнала версията, че някое бездомно куче е закусило с пениса и за това полицаите не могат да го открият.
В подобно положение бе и Запрян Лозанов, който през 2005 г. разпивал до припадък със своя приятел от пловдивското с. Кадиево – Любомир Тодоров, прочут в целия регион с уменията си да скопява прасета. Покрай дарбата си се сдобил и с прозвището Доктора. Навръх именния си ден 17 септември, когато е празника на Света София и дъщерите й Вяра, Надежда, Любов, Любо щедро черпи приятелите си.
Сред тях е и Запрян. Всички вдигат наздравици и се веселят. Някой почват да се разотиват, но не и двамата стари авери. Те все намирали обща тема за приказки. По време на бърборенето обаче Любо се обидил от реплика на Запрян и нападнал събеседника си, като му клъцнал „пуяка”, а след това хвърлил парчето месо на домашното си куче в двора…


„Пих и се прибрах, като се събудих, отидох до нужника. И там гледам, че ми няма органите. Това беше най-лошата сутрин в живота ми. Мъчех се да се сетя какво се е случило, но не можах”, разказвал Запрян на приятели.


Цяла седмица не излизал от дома си. Било го срам, че съселяните му ще забележат празнотата в панталоните и ще му се присмиват. Пикаел клекнал и било ужасно като усещане, защото пръскало във всички посоки, а урината щипела раната между краката му.
За да облекчава болката, пиел аналгин. В един момент се притеснил, че става нещо нередно и отпрашил да търси доктор в Пловдив. Цяла седмица лекарите се борили за живота му, защото от раната текло гной, а медиците изпаднали в потрес от видяното. Лозанов не само бил скопен, но и зашит с конци и упойка, каквито се ползват при скопяване на прасета. До този момент пияницата дори не подозирал, че е жив, само защото приятелят му го шил като свиня, макар и на бутилка ракия.


На място в болницата били извикани полицаи, а Любомир – намерен и разпитан за белята. Доктора пък се измъкнал, че теглил ножа на запряновата „патка” понеже мъжът му налетял и имал мерака да го изнасили. Заради самопризнанията извършителят получил присъда от 7 години затвор за причиняване на тежка телесна повреда.
За добро поведение Любомир Тодоров излиза от панделата след пет лета търкане на нара. Кастрираният мъж вече близо 19 години живее без „шпага”. Разказвал пред познати, че след операцията спазвал определен хранителен режим. Било му забранено да яде люти чушки, пикантна храна и да пипа стъклото. С времето обаче спрял да се срамува от случилото се и се опитвал да живее нормално, макар и с минимална пенсия. Приятели му казали, че има пластични хирурзи, които биха могли да му върнат „достойнството”, но той отказвал с оправданието, че не му се ходи по лекари, че самата операция е много скъпа, а и му минало времето за любовни приключения. Неговият касапин – Любо Доктора, умрял преди пет години, но смъртта му не била възмездие за стореното.


Медици припомнят, че прясната история на Орхан Али е третата поред жестока кастрация в страната за последните 20 години. Наскоро се наложило да кърпят травестит с псевдоним Мелъди, който една вечер бил полазен в квартирата си от свой приятел гей. Двамата си организирали романтична вечеря на вино и свещи. Пиели, любели се, пак пиели, пушили и трева. В един момент половинката на Мелъди – Лъчезар И., хванал тестисите му и ги прерязал с едно замахване на ножа. Шурналата кръв не могла да отрезви младежите, който заспали прегърнати въпреки инцидента.


Едва на разсъмване жертвата тръгнала към тоалетната и видяла, че краката й са в крив. Тутакси Мелъди припаднал. Лъчезар извикал спешна помощ и направил пълни самопризнания. Въпреки това бил вкаран зад решетките за 3 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.