Alarma.bg разкри: Румен Нарциса започнал с кражби от влаковете (СНИМКИ)

0

Висаджията, разстрелян през 2003-а, се издигнал, след като станал кум на Жоро Илиев

Един от най-елитните висаджии от годините на прехода – Румен Маринов – Нарциса, започнал да трупа пачки с кражби на бяла техника от влаковите композиции по ж.п. гарите на София, разкри единствено пред Alarma.bg негов авер от мътните мутренски години.

„Нарциса тръгна към големите пари от фритюрници, микровълнови печки и ютии, които взимаше с кашони от неохраняемите вагони. Прякорът си му беше съвсем заслужен – толкова беше влюбен в себе си, че си повярва, че е някакъв фактор в подземния свят, което, естествено, не беше вярно. Намърда се по върховете на ВИС заради приятелството си с Георги Илиев и заради факта, че му стана кум на сватбата с Мая”, издаде нашият източник.

Според информатора ни Нарциса е бил недолюбван от сериозните имена в мутренската групировка именно заради кариерата си, основана на близостта му до Главния.

Всичко приключва през нощта на 27 ноември 2003 г., когато смятаният за един от високопоставените във ВИС от началото на 90-те години бе разстрелян в столичния квартал „Хладилника”. 40-годишният мъж се връщал около 3 часа след полунощ в дома си в кооперация на ул. „Сребърна” 3, когато бил посрещнат от изстрели още преди да влезе във входа.

Трупът на Нарциса бе открит от случайни минувачи

Първоначално успял да побегне през градинката пред блока, в който живеел под наем, но бил застигнат от куршум. Маринов обаче продължил да се движи и се довлякъл до намиращата се на петдесетина метра съседна успоредна улица „Христо Ценов”, където паднал между мерцедес и джип „Киа”.

Неизвестните убийци го настигнали и пуснали олово от упор в главата. Предполага се, че дори са натикали тялото му под джипа. Около 7.30 ч. сутринта трупът му на високопоставения висаджия бил открит от хора от намиращите се в съседство магазини, които подали сигнала до полицията.

В момента вдовицата му Биана и дъщеря му Синди си живеят живота, показа наша проверка в социалните мрежи.

Синди обикаля по света с гаджето си

Двете красавици обикалят света и се наслаждават на завещаното от Румен Нарциса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.