Само в Alarma.bg: Мутри дирят жиголо, гепил 20 000 евро от ВИП клиент

0

22-годишният Даниел М. ограбил софийски тарикат след бурен секс

Мутри издирват под дърво и камък нагъл жиголо-обирджия.Читател на Alarma.bg от ъндърграунда издаде, че лоши момчета са следите на 22-годишния Даниел М. от Пловдив, който имал неблагоразумието да гепи 20 000 евро от известен софийски тарикат, след като го обслужил сексуално в дома му.

Напористият жиголо прибирал по 250 лева на час, като срещу тази сума петимните са гей-ласки френска любов, секс и влизане във всякакви роли – по желание на клиента.

Само преди дни ВИП мачо с цветущ прякор, познат на големите играчи в подземна София, си поръчал Даниел по телефона. Пловдивчанинът се отзовал на поканата и се раздал любовно. След щастливия финал баровецът отишъл под душа.

През това време жиголото Даниел не стоял със скръстени ръце, а преровил сръчно шкафовете, когато му се усмихнал късметът – палавникът намерил 20 000 евро в найлонов плик!

Без да му мисли и секунда, майната грабнал пачките и изфирясал. „Ще го пипнат много скоро и ще му се стори тясна София. Тая мъжка проститутка живее в „Овча купел”, няколко човека го дебнато да се прибере и капанът ще щракне”, обясни информаторът ни.

Оказа се, че живият вибратор имал навика да завлича клиентите си, предимно семейни мъже, с пари.

Сред ощипаните били доктор от Пирогов, известен преводач от френски език – преподавател в СУ и гей-двойка адвокати от София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.