Стайко Стайков заби дъщерята на Нарциса. Страх от покушение тресе милионерския наследник, пръска 30 бона на месец за охрана

0

Милионерският наследник Стайко Стайков плаща по 30 хиляди лева на месец, издават запознати пред репортер на „Галерия”.

12 бодигардове на смени се редуват да пазят 30-годишния мъж, докато кръстосва из София и обикаля заведеният с приятел;ката си. Половината от тях са на договори, а другите на повикване.

„Стайко наистина си мисли, че ще бъде убит или ще стане жертва на отвличане. Вживял се е като бос, който трябва да бъде охраняван денонощно. Всъщност никой няма да го разпознае ако  се движи пеша по улиците. Семейството има още пари, въпреки че повечето от банковите им сметки бяха запорирани. Но спестяванията се топят”, твърди източник на изданието.

Бащата на Стайко – Миню е в ареста от септември 2018г. с обвинения за пране на пари и данъчни престъпления. Същите като член на бандата му има и Стайков младши. Той успя да избяга и Интерпол го издирваше. Появи се изненадващо в Пирогов с твърдение, че е бил отвлечен и бит от мъже, облечени като полицаи.

Близки на Стайко се надяват новата му приятелка Марта да укроти тежкия му характер. Тя новата бройка на милионерски син, след радялата му с Мария бивша жена на бизнесмена Динко Динев от когото има дете.

Новата му също не е случайна. Баща й е покойният Румен Маринов – Нарциса – един от основателите на ВИС и кум на Георги Илиев и сватбата му с Мая.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.