Бащата на изчезнали Радослав Колев търси костите му

0

„Няма го. Не се е обаждал. Никой не знае къде е . Баща му и брат му не искаха да повярват на версията, че е убит и живяха с надеждата, че е в чужбина. Наскоро и тя угасна”, казва близък на семейството пред репортер на „Галерия”.

Осъденият за жестоко убийство и съкилийникът му Владимир Пелов избягаха от затвора на 3 април миналата година. След два месеца издирване Пелов беше застрелян в центъра на Благоевград от Марио Пенчев, когото дебнел да убие, защото помагал на полицията да го намери. Тежко ранен при престрелката Марио също почина в болницата.

Така приключи историята на стария рецидивист Владимир Пелов, който излежаваше присъда за грабеж, отвличане и опит за убийство на полицай. От съучастника му няма и следа година и 8 месеца по-късно, Интерпол го издирва, но без успех.

Преди няколко месеца, отчаян, че няма да види малкия си син, бащата на Радослав Колев потърсил сина на Пелов. Човекът искал само да знае къде са костите на сина му, защото основната версия на полицията е, че е убит от Пелов, за да не му тежи при укриването. Синът на Пелов обаче отказал да говори с него и обяснил, че нищо не знае.

Синът на страшилището Пелов отдавна не се е замесвал в скандали и живее порядъчно, твърдят жители на Ботевград. Легендите около баща му все още са живи, за разлика от надеждата на близките на Радослав Колев, че ще научат истината за безследното му изчезване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.