Ад в кв. „Дървеница”: Непозната блъска главата на дете в дърво и крещи: Напуснете тази държава! (Всичко за кошмара)

0

Майка на две деца от столичния квартал „Дървеница” издирва чрез социалните мрежи жена, нападнала сина й посред бял ден. Като вероятна причина за агресията потърпевшата изтъква, че децата й са от брак с нигериец. Благодарение на групата „Майките на София“ агресивната жена е разпозната и задържана, а майката е категорична, че ще заведе дело срещу нея.

Ето какво пише тя в профила си във Фейсбук:

Майки, помагайте, моля! Синът ми беше беше нападнат и удрян от непозната жена на улицата. Това става в около 15:30 днес пред 55 СУ в кв. Дървеница. Синът ми е на 12 години, заедно със дъщеря ми на 9 си тръгват от училище и минават през гаражното магазинче на ъгъла да си вземат близалки. После тръгват да се прибират. Точно пред училището, на ул. Дъбница се разминават с абсолютно непозната жена, която без никаква причина хваща синът ми за главата и започва да го стиска за лицето, след което го блъска в дървото наблизо и той си удря главата и пада на земята. После казала „Напуснете тази държава“ и изчезнала с бързи крачки. Синът ми отронва сълза  и дори не иска да ми казва за случилото се, държи се мъжки, но има огромна подутина под очите, от която разбирам, че има нещо и питам. Дъщеря ми започва да плаче (той и казал да не ми казва), почти е в шок, страх я е да излезе на улицата, чувства се виновна, че не му  е помогнала по друг начин, а само го е вдигнала от земята. И двете деца са много наплашени и ме питат защо им се  е случило. Те са мулати -баща им е нигериец и си го обясняват с това. Дъщеря ми пита“ Разбирам расизма, но защо нападат нас, децата?! Сега ме  е страх от всички хора, до които минавам“. 

МОЛЯ ВИ, МАЙКИ! Мисля, че жената е от квартала. Около 160см висока, с черна права коса, вързана на опашка, носи квадратни очила с диоптър и с тънки рамки. Била е  облечена с дълго синьо яке  и светли дънки. Знам, че е като да търсиш игла в купа сено, но моля ви, майки от Дървеница, сетете се за такава съседка, защото от полицията не обещават нищо.  Моля Ви!!!

Малко по-късно жената публикува и следния текст.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.