СЕНЗАЦИОННО: Ченгета спасяват митничар, а той се търкаля с любовница

0

Пожарникари и ченгета спипаха бургаски митничар на калъп с любовница, докато провеждали акция по спасяването му, научи alarma.bg

Трагикомичната история се разиграва в Бургас преди два дни. Целият екшън се случва заради разтревожената съпруга на митничаря. Предишната нощ тя била извън града и съпругът й не я очаквал. Жената обаче изненадващо се прибра;а сутринта и установила, че входната врата е заключена. Звъняла на звънеца, чукала по вратата , звъняла и на мобилния телефон на мъжа си, но той не отговарял.

Разтревожена съпругата се обадила в службата на мъжа си, откъдето й казали, че не е идвал на работа. Тогава жената се обадила в полицията. Когато полицаите пристигнали на място там вече огнеборците разрязвали вратата с флекс. През това време съпругата обляна в сълзи била убедена, че съпругът й лежи в несвяст. Оказала се права, но само донякъде.

Когато влязла вътре заварила мъжа си  прегръдките на любовница. Огнеборци и полицаи деликатно се изнесли, а съпругата изпаднала в дива ярост. Любовницата избягала по стълбите, а след нея комшиите видели да тича и митничарят.

Куриозната случка обиколи за часове морския град и е най-пикантната клюка, пише „Телеграф”.

От полицията дискретно запазиха мълчание, като единствено потвърдиха, че са получили сигнал от притеснена съпруга, която мислела, че животът на мъжа й е в опасност.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.