Синът на Миню Стайков завъди две любовници, докато татко му гние в ареста

0


Стайко Стайков, наследник на подсъдимия за производство, трафик на цигари и ДДС измами Миню Стайков, го е ударил на разгулен живот, докато татко му гние в МВР болницата към софийския арест. 37-годишния син на алкохолния олигарх от Карнобат напълно е забравил за доскорошната си възлюбена Мария Цветкова, която е заместена в постелите му от две знойни брюнетки, писа Уикенд.През последния месец Стайко неколкократно е засичан в актуални столични дискотеки в компанията ту на знойната пловдивчанка Галя, ту на дългокраката брюнетка Мартина Маринова. Стайков-джуниър публично демонстрира интимни отношения и с двете хубавици, а негови познати потвърдиха, че той върти паралелна и неангажираща любов и с Галя, и с Марина, при това със знанието и на двете му завоевания. Все пак с едни гърди пред конкурентката си е младата софиянка Мартина, която често нощува в имението на Стайкови в софийския квартал „Бояна”.


Приятели на Стайков подозират, че той го е ударил на живот след драматичната раздяла с плеймейтката Мария Цветкова,
която още на може да прежали. Палавата хубавица, бивша съпруга на туристическия бос от Свети Влас Динко Динев, заряза Стайков преди няколко месеца заради проблемите му с правосъдието. Разправят, че Мария никак не се трогнала от съдебните неволи на фамилията и само няколко месеца след арестите в Карнобат обявила на Стайко, че продължава живота си без него.


Според мълвата, която се носи из нощна София, раздялата между меркантилната красавица и наследникът на алкохолния олигарх не минала и без екшън, като Стайко нарязал с ножица рокли и скъпи тоалети за десетки хиляди евро на бившата си. Мария Цветкова пък подхвана кариера в попфолка и подписа договор с музикалната компания „Пайнер”.


Интимните неволи на младока обаче са бял кахър в сравнение със съдебните проблеми, които се струпаха на фамилията му.

Алкохолният наследник е подсъдим заедно с татко си Миню и още петима за нелегално производство и контрабанда на цигари, срещу семейството се води и друго дело – за източване на милиони неправомерни европейски субсидии от ДФ „Земеделие”. Неотдавна съдът наложи запор за над 134 милиона лева върху имуществото на Стайкови. Самият Стайко обаче не е в ареста, след като бе пуснат под домашен арест през февруари. Преди това да се случи, Стайков – джуниър бе издирван 5 месеца от Интерпол, преди да се появи на 29 януари в „Пирогов” с многолюдна охрана и да обяви, че е бил отвлечен и пребит. След кратък престой в болницата, бе пуснат да се прибере у дома. Разправят, че докторите му открили туморно образувание и заради това той отървал решетките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.