Братя Галеви вилнеят в Индонезия, имат палат на един от островите

0

Изпарилите се преди седем години мафиотски босове Пламен Галев и Ангел Христов – Братя Галеви, вилнеят като за последно в Индонезия, издаде читател на „Уикенд” с контакти в подземния свят. Дупнишките дерибеи притежават огромен палат на един от островите в азиатската държава и животът им е низ от купони.„Братята”, които нямат роднинска връзка, а са колеги от ЦСБОП, постоянно канят гости от България, предимно засукани мадами, за дивите купони, които тресат дома им. Последно на аудиенция при Галеви била известна плеймейтка, която след завръщането си потвърдила, че къщата на гангстерите се превърнала в хан – постоянно идвали и си отивали гости от цял свят. Мафиотите често били посещавани и от техни авери в разбойническите дела в България, с които освен алкохол, жени и леки наркотици, споделяли и своите планове след изтичане давността на присъдите им.
Бившите командоси изчезнаха от страната през 2012-а, за да не влязат в затвора. Повод за бягството стана решение на Върховния касационен съд, който потвърди присъдите им като лидери на банда за рекет и побоища. Двамата се изпариха в деня преди да бъдат прибрани в пандиза, за да изтърпят наказанията си.


Пламен Галев получи 5 години затвор, а Ангел Христов – Геле „само” 4. След бягството тандемът бе обявен за издирване от Интерпол. Оттогава се носят различни версии за тяхното местонахождение, но нито една не е потвърдена от официални източници.
Ако Галеви стъпят сега в България, веднага ще бъдат арестувани и вкарани в затвора, за да излежат наказанията си. Всичко това обаче ще се обърне през 2022-а, когато изтича абсолютната давност по присъдите им и мафиотите могат да се приберат в родината без никакви притеснения от решетки и раирани костюми.
Нашият източник, наясно със задкулисието, обясни още, че Ангел Христов на два пъти се връщал инкогнито в България. За сефте Геле се появил у нас покрай смъртта на майка си Искра през февруари 2014-а. След това се върнал в имението в близкото до Дупница с. Ресилово през 2017 г., за да види семейството си и да нагледа строежа на свой хотел в региона, категоричен е информаторът на „Уикенд”.
Според мълвата в ъндърграунда, Геле влязъл в България през зелената граница с Гърция. Бандитът се опасявал, че колкото и да се е променил от 2012-а досега, ако пресече браздата като турист, винаги съществува опасност да бъда разпознат и задържан.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.