Делото „Кумчо Вълчо” на Чолата се забатачи. Малкото Коте на Божинов, Мелиса Александрова и другите труженички влизали в ролите на вдовици, учителки, Снежанка, монахини, за да задоволяват извратените си клиенти!

0

Първото дело за сутеньорство срещу Росен Чолов – Чолата се забатачи заради забравени мотиви, пише „България Днес”.

И специализираната прокуратура и спецсъдът са проспали процедурата за придвижване на документите, става ясно от определение на втората инстанция.

Делото добило популярност като „Кумчо Вълчо” покрай разкрития на разследващите, че клиент на бардака е бил депутат, който си поръчвал труженичка, пременена като Червената шапчица. За да задоволят всякакви сексуални прищевки и извращения, жриците трябвало да се правят на Снежанка, веселата вдовица, медицински сестри, строги учителки, монахини и други, издават запознати, след разбиване на бордея.

Въпреки разкритията на разследващите седем години по-късно делото приключи с оправдателна присъда на първа инстанция и отиде в шетса глуха. Това става след като съдия Аделина Иванова написва мотивите си към решението да оправдае Чолата и другият подсъдим – шофьора му Пламен Кирилов. Веднага след краха за обвинението от спецпрокуратурата пускат бланкетен протест срещу присъдата и уточняват, че ще допълнят възраженията си след изготвяне на мотивите, Съдът забравил да уведоми служителите с тоги за мотивите и придвижил папките с делото към горна инстанция.

„В протеста се посочва, че присъдата е неправилна, но не са изложени никакви съображения – кои обстоятелства не са изяснени и какви процесуални нарушения са допуснати”, сочат апелативните спецсъдии, Те изтъкват, че протестът не отговаря на минималните изисквания и затова не може да се образува производство. Затова магистратите прекратяват делото на втора инстанция и го връщат  на колегите си от първа, за да се изпълни процедурата както трябва.

Според обвинението между 2008 и 2012 година Чолата ръководил престъпната банда, в която участвали Пламен Кирилов, букерката Ралица Любенова, моделката Дияна Петрова.

Двете хубавици се прецакаха, като преди няколко месеца се признаха за виновни и сключиха споразумения за условни присъди от 3 и 2 години. Чолата и компанията действали под прикритие на модната агенция FH1, като навивали красавиците да участват като модели, обещавали им ревюта и фото сесии, а после ги карали да обслужват богати господа. Ралица се издигнала до маман, като контактувала с труженичките, като ги разпределяла по адреси. Те се отчитали на боса, като прибирали процент. Поръчването ставало със специални пароли като „Да играем един мач довечера”, „Искам да вкарам 1-2 гола”.

Сред имената от бардака лъснаха Малкото коте на Божинов Боряна Генова, Мелиса Александрова, Пламена Михайлова от Русе. Според обвинението някои от девойките били непълнолетни. От делото се разбра, че моделките били пращани да обслужват заможни чужденци и са пътували до Македония Италия, Испания.

Повечето от девойките твърдят, че не са карани да проституират от модния шеф насила. Така обвиненията стават на пух и прах.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.