Иван Универсалния нает за ухо на полицията, партньорът на Кървавата Мила – свидетел срещу нея и сина й

0

Мартин Георгиев – Джито е посъдим заедно с майка си Мила Георгиев и други членове на тяхното семейство заради банда за дрога, палежи и побой. Иван Тенев – Универсалния е бивш партньор на Мила, който изчезна в Дубай през 2012-а, а тя бе арестувана за данъчни престъпления.

По-късно се оказа, че Мила и Универсалния са разследвани за източване на пари от Румъния, където ги съдят задочно. Двамата не успели да поделят плячката и това довело до конфликт между тях. Наскоро Универсалния бе свален за издирване от Интерпол. Според източници на „Галерия” той е заловен в Дубай или се е предал сам и скоро ще бъде върнат у нас, но това още не се случва.

Говори се, че Иван Тенев постоянно топял Мила и сина й за различни престъпления в България с писма до разследващите.

„Универсалния ще стане защитен свидетел срещу Мила и фамилията й. Нехо няма да го съдят. Но Мартин е отмъстителен човек и със сигурност нещо ще се случи”, твърди източникът на Галерия.

Според него Иван се страхувала повече от Мартин отколкото да лежи в ареста, затова избрал да живее в чужбина./

Мартин Джито също се издирваше от Интерпол цели 3 години, но през 2018г. се предаде сам, като заяви, че си е бил вкъщи, но никой не го бил търсил.

От страх да се срещне с Мила Георгиева трепери и Тихомир Дочев-Мравката, бивш довереник на Маргините и оправдан за убийство на бай Миле. През 2014-а по, джипа му бе открита стрелба от килъри, а разследващите твърдяха, че са пратени от майката и сина.

След информацията, че Мартин ще напусне ареста, Мравката поискал разрешително за оръжие.

Други двама поръчани за убиване, срещу които имаше и атентати са Радостин Бързанов – Радо Слънцето и Жоро Шопа. Първият беше свидетел срещу Мила още преди Мартин Джито да се появи и разказа, че не ги познава.,

Друга мишена, която оцеля под дъжд от куршуми през 2014-а е Георги Шопа. Повече от година той е в Барселона. Обвиниха го, че е крил Ветко и Маринела Арабаджиева в къщата си в Испания, но досега няма развитие по случая.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.