Черния Роди отпраши за Доминикана, продаде бизнеса си у нас

0

Варненският бандит Радослав Калчев-Черния Роди се връща в Доминиканската република, този път напълно легално, научи „Галерия”.

Знаковият бос от морската столица е продал целия си бизнес у нас и заминава за топлата страна където има инвестиции в строителството и дом.

Той е осъждан няколко пъти за големи количества хероин, открити в къщата му, като член на бандата на Веселин Данов. Тогава антимафиоти и прокурори окупираха Варна, а Черният Роди беше избягал в Доминикана. Арестуваха всички негови приближени освен Недялко Цветков – Чубака. И двамата се предадоха през 2017г. и влязоха в ареста, но за кратко. Черният Роди сключи споразумение за условна присъда, но лежа 1 г. в затвора. От тежките обвинения през 2015 г. не остана нищо. Тогава го обявиха за тартор на банда за убийства, ликвидирала Борис Манджуков и семейството Митко и Наталия Дамянови. Заради връзката на дъщеря му – Жанета с Мартин Джито разследващите свързаха неговата банда с тази на Мила Георгиева.

По-голяма част от легалния бизнес на Черния Роди се водеше от щерка му. През тази година, и тя като него, е продала всичките си активи. Снимките, които публикува в социалните мрежи са само от екзотичните плажове на Доминикана, където семейството се подготвя за живота на чисто.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.