The Sun: Зловещата мафия „Змиорката“ е изпратила камиона с труповете в Англия! Бандата е спечелила милиарди долари от трафик на хора

0

Зловеща китайска мафиотска групировка е организирала транспортирането на 39-мата души, чиито тела бяха намерени в камион на Острова преди дни, написа британският в. Сън.

Медията посочи, че създадената в източната провинция на азиатската държава Фудзиен престъпна организация „Змиорка“ е печелила милиарди долари от трафик на хора, контрабанда на наркотици, изнудвания и друга незаконна дейност. От Белгия изплува нова версия за камиона-ковчег с 39 трупа „Змиорката“ е имала клонове не само в Китай, но и в други части на света.

Нейни членове са казвали на свои сънародници в Азия и Европа, че могат да им намерят работа във Великобритания. Мафиотите са примамвали „клиентите“ си с високи дори за западноевропейските стандарти заплати и надници, и вземали огромни суми от клъвналите хора. След пристигането на хората в Обединеното кралство тамошните членове на „Змиорката“ са превръщали жертвите на мафиотите в роби. „Сън“ допълни, че една от кръстниците на „Змиорката“ Джинг Пинг Йен е организирала и прехвърлянето на 58 души, които са били намерени мъртви в камион край източния британски град Дувър през 2000 г. Жената е починала в американски затвор приети пет години, написа още вестникът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.