Разстреляната Станка Марангозова била във война с любовника на Ивайла Бакалова! Весо Брадата я заплашвал с убийство (Страховити разкрития)

0

46-годишната Станка Марангозова е помагала на ДАНС и ГДБОП с информация за пране на пари от бизнесмени и политици, твърди ‚Галерия“ позовавайки се на свой източник, запознат с разследването на убийството й.

Бизнесът на Станка и дългогодишният й приятел бил да вземат пари от клиентите си, да ги инвестират чрез фондовата борса и да изплащат печалби, като запазват процент за себе си.

Сред клиентите на Марангозова има интересни хора, а тя била в постоянен контакт с ГДБОП и ДАНС, които разследват корупция и организирана престъпност. Освен това е била свидетел по разследване срещу банда, за която от няколко години са събирани доказателства, но не  се е стигнало до обвинителен акт.

Разследваните са Иво Масларов, син на втория съпруг на Емилия Масларова и Веселин Денков – Весо Брадата, който е мъжът до Мис България 2001 Ивайла Бакалова.  Масларов и Денков водят няколко дела срещу Марангозова, както и тя срещу тях, като сумите били шестцифрени.

Едната от версиите за убийството на Станка,

е информация, която тя е споделила пред разследващите корупция. Другата хипотеза е, че тя е убита от отчаян човек, който е изгорял с пари, които й дал да бъдат умножени. Третата е любовен триъгълник, като вероятността да е застреляна по поръчка на приятеля си Динко Геров същ не е отхвърлена.

Станка е убита с 3 куршума в главата в четвъртък вечерта. Килърът  я причакал на паркинга пред блока, в който живее с приятеля си Динко. Убиецът подхвърлил в купето на колата бяла роза. Трупът е намерен от приятеля й.

Според източникът на вестника това е поръчково убийство, била е заплаха за някого с нещо, което знае.

През 2011г. Станка е арестувана във Враца, откъдето е родом. По думите й приживе това е спасило живота й, защото по това време е била мишена на Иво Масларов, а по-късно и на приятеля му Веселин Денков.

През 2009-а Масларов й дава пари, които тя да инвестира в акции на големи фондове през борсата. Масларов не е доволен от приходите и започва да я заплашва. Тя пък решава да му дава от собствените си пари, защото не може да изкара от борсата толкова, колкото Масларов очаква. За две години през банковата му сметка са минали около 2 милиона лева. Тогава тя подава сигнал до ГДБОП, че е изнудвана. По-късно в схемата влиза и Веско Брадата. Дълговете на Марангозова към Масларов са прехвърлени към Брадата и той започва също да търси огромни суми от нея.

По-късно двамата я дават на съд за измама в размер на 1,43 милиона лева. Тя пък започва да ги съди за сумите, които им е превеждала под заплаха, че ще я пребият и ликвидират.

Тази история също се проверява от разследващите, но е малко вероятна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.