Намериха връзка между убийствата на Митьо Лудия и Татяна Стоянова! ММА боецът – посредник за ликвидирането на Татяна от Пазарджик

0

 Намериха връзка между убийствата на Митьо Лудия и Татяна Стоянова! ММА боецът – посредник за ликвидирането на Татяна от Пазарджик

Убийствата на Митьо Лудия и шефката на администрацията в община Пазарджик Татяна Стоянова са свързани, пише „Галерия“.

Стоянова беше застреляна на 12 януари 2015г. пред дома си, Майсторът на бойните изкуства Димитър Стоянов Лудия е убит с пушка близо до дома си два ди по-късно на 14 януари.

Убийствата не са разкрити, но по тях се работи. Една от водещите версии е за връзка между тях и то пряка. Лудия е посредник в поръчката за убийството на Татяна Стоянова. Финансови и икономически интереси стоят зад разстрела на 33 годишната жена. Разследващите внимателно са проверили документи за търгове за десетки милиони, включително и такива, които са се подготвяли. Така се стигна до двамата богаташи, единият който живее в София, чиито финансови интереси са били сериозно засегнати, заради решения взети в общината.

„Митьо Лудия е бил уважаван човек в спортните среди, но и голям авторитет в криминалните среди – с много контакти и конфликти още от 90-те, когато е гравитирал около ВИС-2. Имал е всички възможности да наеме убиец за Стоянова, която дори не познавал“, твърди източник на изданието.  

Камерите в района на убийството са записали съмнителен човек с очила, който обикалял часове наред района. Резолюцията обаче не е добра и самоличността му не е установена. Часове след убийството ченгетата влизат в дома й, за да търсят следи от престъплението. Намерени са много документи, но и пликове с пари, надписани с нейното име. Още на 13 януари са се знаели имената на бизнесмените, които може да са поръчали убийството.

Митьо лудия е убит с пушка по същия начин, Килърът го причаква пред кооперацията, в която живее и стреля по него. Лудия умира на път за болницата.

Официалният му бизнес е със заложна къща и първоначалните версии бяха за длъжник , който притискал. После се появи втора версия, че Мартин Джито от София го е поръчал. Ликвидирайки го ще превземе пазара на дорга, но и тя отпада.

От известно време се работи по версията, че убийствата  на Лудия и Татяна Стоянова са свързани, но не е ясно дали разследващите ще стигнат по-нататък, след като вече важни свидетели и следи са заличени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.