Брутален престъпник-изнасилвач тероризира цяло село с всевъзможни издевателства

0

Арестуваха опасния престъпник Христо Попов – Боба, който от години сее страх и ужас в бургаското село Маринка. Рецидивистът не спира да тормози местните с всевъзможни издевателства, съобщава „Флагман“. Христо Боба е бивш затворник, лежал за зверско изнасилване, пише flagman.bg

Той е добре познат на полицията в редица брутални прояви и нападения. В момента дори е в период на пробация, след като предизвика истински екшън в жк „Меден рудник“, не спря на полицейско разпореждане и потроши няколко автомобила.

Последното зверство на Боба е извършено вчера срещу 64-годишен тежко болен човек от селото, срещу когото побеснял – крещял му в изблик на ярост, заплашвал, псувал го и размахвал средни пръсти от прозореца на автомобил. „Това момче има проблеми с наркотиците и алкохола, всеки ден е с нова изцепка, накрая някой ще пострада сериозно. Местните ги е страх от него, защото го задържат за малко и после пак го пускат. Никой не смее да подаде сигнал, няма нормално правосъдие за този изрод.

Той много добре знае, че за дребни хулигански прояви не могат да го задържат, когато няма свидетели, затова напада беззащитни хора – възрастни, болни и жени“, каза местен жител, който неведнъж е бил обект на нападение от Боба. Хората от Маринка изброиха само някои от последните изцепки на Христо, имало и още много. В изблик на ярост Боба насякъл с брадва павилион за странджанки в центъра на Маринка, след като разбрал, че собственичката свидетелствала срещу него в процеса за изнасиленото момиче. Пак наскоро натрошил стъклата на автомобила на младо момиче. Нападнал и възрастен човек от селото, ритал го и го блъскал, обвинявал го в политически пристрастия. След това се прицелил в друг – изскочил му с брадва насреща и го заплашвал. Преди дни заедно с друг криминоген, с когото често са забелязвани заедно, открили стрелба посред бял ден по къщата на местен човек, буквално натрошили всичките прозорци с въздушна пушка.

През зимата компания от няколко авери с криминално минало, начело с Боба, затворили с камъни и дървета международния път за Турция, който минава през Маринка. Преди два дни Боба показал и публично истинското си лице, след като вилнял пиян и по думите на местните – неадекватен заради употребата на дрога, започнал да троши чинии и чаши в пицарията в селото и нямало начин да бъде укротен. Освен цялата хронология, която разкриха, местните съобщават и за това, че Боба непрекъснато сее заплахи в социалните мрежи към хора, които набелязва. „Живеем в страх, не издържаме на тормоза на един престъпник, няма ли кой да го спре, няма ли полиция, няма ли прокуратура, няма ли съд“, питат жителите на село Маринка, които са вдигнали ръце от непрекъснатите изцепки на Христо Попов – Боба. След като нападнатият вчера местен жител е подал жалба в полицията, рецидивистът е задържан.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.