Касапите от Негован умряха във Фейсбук! Изхарчили ограбеното за платени момичета и софри

0

Стотици приятели се отрекоха от касапите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев във Фейсбук и ги изтриха, за да не ги свързват с тях, показа проверка на „Галерия“ в профилите на двамата, които все още са активни.

Дори сестрата на Шляпашки не иска да има нищо общо с него и го е блокирала. Жената си изкарва честно хляба и работи като сладкар, глухоняма е, както и малкото момченце на човека,. Който застреля клиентите си Йордан и Марияна Атанасови, а заедно с колегата си Георги ги нарязаха и изхвърлиха до язовир Негован.

Съпругата на Пламен Шляпашки се е пропила след ареста на мъжа си и признанията му за зверското престъпление. Дъщеря му е в депресия, а семейството тъне в нищета.

се е пропила след ареста на мъжа си и признанията му за зверското престъпление. Дъщеря му е в депресия, а семейството тъне в нищета.

По добри били отношенията на Нанчев с жена му, на чийто врат разследващите откриха откраднатите от дома на жертвите бижута.

Двете жени са ходили на свиждане на мъжете си, но поотделно. Съпругата на Нанчев вече е изтрила снимки и информация от профила му във Фейсбук. Вероятно той й е дал паролата си, за да може тя да изчисти всичко, което е останало там.

След жестокото убийство, заради пари от продаден имот се оказало, че старците не държат парите у дома си, а са ги внесли в банка. Единственото, което касапите са отмъкнали са 1500 лева и златни бижута. Спокойни, че няма да ги хванат те  го ударили на живот. Един от тях дори се похвалил, че през юли са си поръчали проститутки и заедно са се забавлявали в наета стая до сутринта

Разследването на бруталното убийство все още продължава, но вече са ясни всички факти около обвинението.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.