Скандални разкрития за 20-годишния изрод изнасилил брутално девойка в мазе

0

20-годишния Любомир Влахов от санданското село Ново Делчево е обвинен в изнасилване на 20-годишно момиче от Сандански, което сигнализирало в полицейското управление след бруталната гавра с нея. Инцидентът станал в петъчната вечер докато Любомир и компания празнували при техен приятел купон в града.

След полунощ Любомир повикал дългогодишната си дружка да излязат извън апартамента за да си поговорят, тъй като вътре било доста шумно. Не след дълго едрия младеж изнасилил девойката. На следващия ден тя подала сигнал в полицията.

Любомир е син на известния местен бизнесмен Атанас Влахов, който се занимава с животновъдство и има над 500 крави, съобщава struma.bg. Както БЛИЦ съобщи, само преди около месец Любомир и негов приятел гониха с автомобила шофьор по главен път Е79 принуждавайки го да отбие и спре.

Уплашеният мъж едва успял от страх с мръсна газ да стигне в полицията, за да потърси помощ и да сигнализира. Според запознати, бащата на Любомир – Атанас буквално бил вдигнал ръце от буйния си син.

Семейството има и 15-годишна дъщеря. Любомир е задържан за 24 часа от полицията веднага след подадения сигнал и закаран в управлението на разпит. Той бил категоричен, че това било долна клевета от страна на момичето – че той да я дърпал брутално, а след това и изнасилил. Тепърва органите на реда ще установят дали е имало насилствен акт от страна на младия мъж или всичко което се е случило в нощта е било доброволно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.