МВР в нокдаун: Манекен набеди мутра в изнасилване, обладал го против волята му

0

МВР изпадна в нокдаун, след като манекен и бивш кандидат за депутат подал жалба, че е… изнасилен от мутра. Трагикомедията е от лятото на 2017-а година, но юли 2019 г. разследването било в секретно деловодство заради политическите амбиции на „жертвата” Александър В., обясни столичен криминалист пред „Уикенд”. По думите му вероятно става въпрос за обикновен рекет, но въпреки това случката вече се разследва.Сюжетът на комплота разказва как ботевградският бияч Павел А. от обкръжението на местния гангстер Космоса поискал отчет от манекена, който продавал марихуана в София като част от наркобандата. Красавецът, бивш кандидат за народен представител от партия ДОСТ в София, правел по някой лев като дилър на канабис. На спявката в апартамент до Докторската градина в столицата 31-годишният Павел настоял да провери колко стока е продадена и какви са приходите.


Хубавелкото, чието име бе замесено в палежа на майбаха на окошарения олигарх Николай Банев през ноември 2016-а, обаче не успял да обясни липсата на солиден кеш от изтъргувания джойнт. Тогава пияният мутрафон, който има регистрации за побой и изнудване, без много церемонии го пребил, като за капак изнасилил манекена. 32-годишният Александър подал жалба, в която описал изнасилването, но не и повода за фаталната среща. В противен случай трябвало да признае, че се занимава с марихуана.
В оплакването си на три страници Сашо описал как Павел го примамил на злополучната среща и какъв е финалът на историята. Пред ченгетата моделът разказал как бабаитът го накарал да си свали ризата, бил го с кожен колан, поискал да му прави орална любов и след като го напил и почерпил с „нещо освежаващо” за шмъркане, го обладал против волята му. Според полицията обаче пострадалият има криминални регистрации за притежание и разпространение на марихуана, лъжесвидетелстване и въвеждане в заблуждение на разследващ орган.


Ченгетата цяла година търсили доказателства за сексуалната атака, което, поради липсата на свидетели, се превърнало в невъзможна мисия. В края на юли обаче столичен полицай раздвижил преписката по изнасилването, изградена изцяло по показания на Александър. Така Павел А. се сдобил с обвинение за секс с лице от същия пол по чл. 157 от НК. Самото постановление на районния прокурор Г.И. било на основание чл. 199 и 219 от НПК и е предявено на 30.07.2019 г. в присъствието на адвоката на ботевградската мутра – С. Ц.
Заради „уронващата достойнството му” атака, донесла му ,,страдания и вреди от неимуществен характер”, Александър В. поискал 20 000 лв. обезщетение. Мълвата за скандалната преписка стигнала до Ботевград и благодетелят на Павел – Космоса, буквално побеснял. Разбойникът не повярвал, че завлеклият го с хиляди левове хубавелко бил в състояние да скалъпи подобна история. В действителност престъпникът-манекен пишел всевъзможни доноси и жалби срещу заплащане, като ги адресирал до МВР и прокуратурата. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.