„Криптокралицата“ Ружа Игнатова възкръсна във Фейсбук с нова измама – обещава евро срещу уанкойни!

0

След дълго затишие издирваната в цял свят за измами Ружа Иагнатова се появи във Фейсбук, показа репортерска проверка на „Галерия“.

Игнатова е публикувала списък с валути, които ще се получават срещу виртуални уанкойни. Сред тях са австралийски долари, индонезийски рупии, мексиканско песо и редица други. Тази, която липсва е българският лев. За сметка на това еврото е в списъка. Освен това е публикувала стара снимка от пресконференция в София през 2015г. като актуална, за да заблуди още хора да си купят обучителни пакети за забогатяване с уинкойни. В коментарите под постовете й ужилени хора от цял свят я проклинат за измамата, други все още имат наежда, че ще забогатеят от предстоящата измама.

Ружа Игнатова продължава да е в неизвестност. Тя е разследвана в САЩ за измами за 400 милиона долара. Там миналата година беше арестуван брат й Константин, когото тя вкара в бизнеса с обещание за несметни богатства срещу закупуване на обучителни пакети. През 2017г. Игнатова изведнъж изчезна, а всички имоти , които беше купила от измамата вече са в други ръце. Неловимата за американците Ружа най-вероятно се крие в някоя от африканските среди, предполагат нейни познати

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.