ЕВТИН ФАРС: Ортаци на Ценко Чоков от Галиче на протест срещу Гешев!

0

Подсъдимият Салко се включи в протестите срещу бъдещия главен прокурор Иван Гешев. Запознати коментират, че ромът е подсъдим заедно с бившия кмет на село Галиче Ценко Чоков по дело за палежи, рекет и грабежи, видя alarma.bg.

Цигани от Галиче излязоха в първите редици на протеста срещу бъдещия главен прокурор Иван Гешев, който се състоя вчера в центъра на София. Това съобщава konkurent.bg. Истината за „протестите“ лъсна – Василев и Прокопиев обединени против прокуратурата, искат индулгенция.

Салко Касъмов, брат на покойния Мехти Касъмов, беше начело на ударната група от галишки протестъри, които като същински харамии показаха срещу какво се борят. [null] Хиляди се стекоха на протеста срещу олигархията и в защита на Иван Гешев Присъствието на Салко в тумбата е обяснимо – той е подсъдим заедно с бившия кмет на белослатинското село Ценко Чоков по дело срещу тартори на организирана престъпна група за рекет, палежи и принуда. Останалите от компанията трудно успяха да обяснят пред медиите какви са мотивите им да бъдат на организирания пред Съдебната палата митинг.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.