ВНИМАВАЙТЕ! Ошушкаха колата на българка на ГКПП Кулата! От двете страни на браздата нехаят

0

Колата на жена, пътуваща от Гърция за България е била обрана на границата. Наглите крадци са отмъкнали лаптопи, които съдържат важна информация. Според потърпевшата и от двете страни на границата, никой от митничарите не й е оказал съдекствеи, въпреки, че на камерите ясно се виждат лицата на обирджиите.

В социалните мрежи alarma.bg се натъкна на гневния коментар на жена, която на връщане от почивката си в Гърция е била безпардонно ограбена на граничен пункт Кулата. Въпреки заснетите лица на обирджиите нито гръцките, нито българските власти могли да помогнат.

„Независимо от факта, че има видео от камерите, което показва лицата на обирджиите, никой нищо не може да направи – било гранична зона, под гръцка юрисдикция, но крадците се прибират в България и от там насетне гърците нямат правомощия за разследване. А българските полицаи …. е, те нищо не знаят и не разбират!“

Разстроената дама заявява, че пише този пост като предупреждение към пътуващите и другата причина е, че се надява крадците да прочетат поста й и тя да може да откупи лаптопите си, тъй като те съдържали много важна за нея информация:

“ … но в моя случай чантата на лаптопа ми беше убежище на адски много документи , контакти и информация. И двата лаптопа съдържат много информация (вкл. лични спомени), която е безвъзвратно изгубена…

Моля да споделяте поста, за да са наясно крадците, които ще изхвърлят всичко ненужно за тях по кофите и ще припечелят 300 лв. от крадени лаптопи, че съм склонна да откупя вещите си и то за много повече, отколкото те ще получат при “шитването” на лаптопите ми“, жалва се ужилената дама.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.